reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witajcie dziewczynki!! Ależ jestem rozwcieczona od samego rana:wściekła/y::wściekła/y: nie spałam do 4 rano obudzilam sie o 7 bo mialam wizyte umowiona na USG genetyczne kolejne ktore musze zrobic ze wzgledu na to że mam cytomegalie / choroba z grupy różyczki mogąca uszkodzić dzidziusia/ na ktore czekałam 3 tygodnie mąż wolne sobie wziął gogziny ranne zeby ze mną wtedy byc i musi to odrobic ... i nagle pol godziny przed wizyta dostaje telefon ze kobiecina dzisiaj wlasnie zadzwonila ze sie zle czuje i jej nie bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a termin nastepny gdzie moze mnie wpisac jest za 2 tygodnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja musze miec to badanie do wtorku bo do ginki ide:crazy::crazy::crazy:

może znacie jakiegos gina w krakowie ktory robi prywatnie USG genetyczne i moze miec wolny termin najpóźniej do tego poniedziałku?? Bo w kropce jestem:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

wejdz na stronke Ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa i wpisz usg 3d krakow ... wg mnie jedyne wyjscie ... napewno cos znajdziesz ... gdzie jak gdzie ale w krakowie musisz !!!

reklama
Hej kobietki, właśnie siedzę w pracy i kończę kawkę, barowa pogoda i pracowac mi się nie chce. Koleżanka podesłała mi wczorał fajny link to się podzielę, miłego oglądania:

Smog.pl - Ciążowe brzuszki - SŁODKIE!

a może się która skusi na takie malowidło?:-) - super pamiątka tylko gdzie by to zrobić?

zarąbiste te brzuszki!!!
najlepsza jest DYNIA hehehe i przyczajony tygrys :)) super kurcze, ktoś miał pomysł

powiem tak ... mialabym wejscia na ujastek ale akuratnie szfagier na urlopie jest i nic na odleglosc nie zalatwi ... a wraca dopiero za tydzien wiec to juz za pozno ...

UHHH kolejne telefony i nic a właśnie w ujastku długa kolejka :/ jakby nic wczesniej nie udałoby mi sie zalatwić to mogę dać Ci znać??
normalnie totalna załamka:-(

cześć dziewczątka! stukam się kawusią, zagryzając kanapeczkę ze śliwkową nutellą :laugh2:

u nas też zachmurzone, nie pada co prawda, ale pewnie zacznie. swoją drogą to coraz bardziej zaczyna mi odpowiadać taka pogoda.
mąż, z racji tego, że ma wolne, zabiera mnie do moich rodziców, także nie piszcie za dużo, bo wrócę dopiero wieczorem :laugh2:
miłego dnia!

reklama
Do góry