Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O to dziękuję za odpowiedź :-)Raczej nie powinnas bo i tak mały dostaje wystarczajaca ilosc w mleku modyfikowanym, ale lepiej zapytaj pediatry. Mi mowili ze nawet jak bedzie dokarmiany to zeby nie podawac..

A ja jeszcze mam pytanie do deli80... (Raz już pytałam ale chyba nie zauważyłaś ;-))
Jak to sie stało że zaczęłas dokarmiać Dzieciątko butlą i co wpłynęło na to że odstawiłaś całkowicie piersi i teraz jest tylko butla?? :-)
Karmienie butelką jest łatwiejsze, nie mam zniszczonych brodawek,biorę butle wszędzie gdzie chce.
Wkurzają mnie ciągłe pytania z rodziny -czemu nie karmisz piersią? i te uwagi-moze wiecej pij, albo częściej przystawiaj. Oj nerwowa jestem na tym punkcie.Powodzenia życze wszystkim butelkowym mamom.Ja niestety musze się zmagac z kolką u Kasiale damy rade.
żeby wziąć butle z mleczkiem muszę przecież wziąć wodę i proszek
. Brodawek mi Oliwia nie niszczyła ładnie ssała zanim jej zapotrzebowanie wzrosło i się denerwowała, że nie mam mleczka w (.)(.).Ja do mleczka gotuję wodę z butelki :-)Normalnie nie nadążam za Wami))
A mam pytanko podajecie do mleczka wodę z kranu czy kupujecie wodę? Gdzieś czytałam o tym, ale normalnie gotuję wodę z kranu. Gotujecie buteleczki po każdym jedzonku?
A może używacie sterylizatora i podgrzewacza?

mi w szpitalu powiedziano, że jak się karmi sztucznie lub piersią i sztucznie, to wit. k podaje się co drugi dzień, ale to powinien lekarz zalecić...A ciekawe co w moim przypadku.. ja karmię piersią i dokarmiam butlą
Czy powinnam podawać wit. K czy raczej nie??
Póki co, to podaję![]()