kopciuszek2107
Fanka BB :)
Troche nadrobilam,reszta zostaje na jutro
jeszcze mam jakies 52 strony do nadrobienia;-)
Smyutne to co piszesz:-(nie wiem co powiedziec.Mam nadzieje ze jakos dacie rade;-)
A powiedz mi po czym lekarz tak stwierdzil?
Ja w pierwszej ciazy miala strasznie popuchniete cialo ale moj gin nawet o tym nie wspomnial,wyniki byly super.
Moj tez ma rozpizdziel w szafie
czasami jak mam nerwa to mu poukladam ale nastepnego dna jest tak samo
Ale smutne masz teraz dni:-(ale staraj sie nie myslec tyle o tym wszystkim,mysl o kruszynce ktora sie rozwija w brzuszku
ona teraz jest najwazniejsza.Trzymam kciuki zeby ta sytuacja sie szybko wyjasnila i wszystko wrocilo do normy.
Wspaniale wiadomosci;-)

Wróciłam...
Niestety potwierdziły się najgorsze przypuszczenia pęknięcie szyjki udowej, także babcia już nie wstanie:-(.Do tego ma wcześniej już zdiagnozowaną zaawansowaną miażdżycę. Na miesiąc ma opiekę zapewnioną ale co potem nie wiem, podejrzewam, że to kwestia czasu i "opiekunki" się znudzą. A co później nie wiem... Będę zmuszona poszukać jakiegoś domu opieki chyba :-(Poza tym wczoraj podałam jej lek który miała przepisany przez lekarza który miażdżycę prowadził żeby przespała spokojnie noc, a dziś awantura że bym ją wykończyła bo była nieprzytomna po leku, że udaru mogła dostać, oczywiście to wszystko rozdmuchane do granic....Mówię wam stres za stresem, i jak tu spokojnym być?
Smyutne to co piszesz:-(nie wiem co powiedziec.Mam nadzieje ze jakos dacie rade;-)
Witam, jestem po wizycie u gina.
wieści nie najlepsze bo pierwsze objawy gestozy mam:-( muszę jak najwięcej leżeć:-(
Dzidzia jest wg usg o tydzień mniejsza ale gina kazał się trzymać terminu z miesiączki bo masa urodzeniowa może być mniejsza. Antos urodził się z wagą 3100 więc możliwe że i to dziecko duże nie będzie.
A powiedz mi po czym lekarz tak stwierdzil?
Ja w pierwszej ciazy miala strasznie popuchniete cialo ale moj gin nawet o tym nie wspomnial,wyniki byly super.
Mojemu to bron Boze poukladac w garderobie jego półki !! Jak pukladam nic znalezc nie moze ,jak ma rozpierdziel skubaniec wsio zanjdzie !!!!!!!!!!![]()
Moj tez ma rozpizdziel w szafie

GRATULUJE!!!siusiak![]()
Dziewczynki, przepraszam, że tak późno. Byłam u gina faktycznie coś tam się wczoraj działo.
Szyjka bardzo krótka, chciał mnie zamknąć ale jak mu powiedziałam co się stało to mi powiedział, że nerwy robią swoje i żebym podziękowała mężowi :-(
Z neewsów to mąż śpi dziś u kolegi i jak zasnął to dostałam neewsy, że pije codziennie po pracy i że mu płacze dzisiaj, że jest głupi, ale nie przeprosi.
Picie już przerabiałam i mam to gdzieś wolę być sama i już.
Tylko o alimenty muszę z nim pogadać :-( bo ja teraz nie dam rady z opłatami.
Znowu siedzę i mi się płakać chce.
Natalka m
kochana jestem 7 lat po ślubie i był nawet etap, że ja pracowałam a on nie bo się uczył, nigdy mu tego nie wygadałam.
Ostatnie 2 lata pracowałam a parę dni temu dostałam ostatnią kasę z ZUS bo od operacji kolana mi płacili, więc jednak coś dokładałam/
Dlatego mnie to rozwścieczyło
Gdzie ta Akozka?
Ale smutne masz teraz dni:-(ale staraj sie nie myslec tyle o tym wszystkim,mysl o kruszynce ktora sie rozwija w brzuszku

Hej hej!
Szybko się odzywam, bo znowu zginę na co najmniej 2 dni (powrót do domu).
Z Misią wszystko ok! Wyniki ma nawet większe niż powinna ;-) Na dzisiejszym badaniu wyszło, że główkę ma na 28 tydzień wręcz! Lekarz był zszokowany jak ktoś może mówić, że jest maciupka, skoro to kawał baby jest :-) Nawet nie wiecie jaka to ulga! Normalnie prawie zemdlałam ze szczęścia na tej leżance, gdy mówił, że jest duża, zdrowa i bardzo towarzyska :-) No i potwierdził dziewczynkę, więc na 1000% nawet to MisiaI nawet na chwilę przerzucił na 4D, żebym mogła zobaczyć jaka śliczna :-) Profil ma po tatusiu i nie wyprze się jej za żadne skarby
Nagrał nam to wszystko na płytę, bo stwierdził, że jak przychodzę sama to muszę coś tatusiowi pokazać, żeby też się nie martwił :-) Jestem leciutka jak piórko obecnie. Nawet nie docierało do mnie jak bardzo się denerwowałam. Gdy powiedziałam Mamie, że wszystko w porządku to aż usiadła i odetchnęła, bo też nie spała całą noc tylko się denerwowała co jest.
I pomyśleć, że jedna lekarka z super wykształceniem i specjalizacjami ale kiepską maszyną potrafi tak zepsuć życie... Gdybym się nie zdecydowała dziś na powtórkę to przez najbliższe 2 miesiące żyłabym przekonaniem, że inkubuję karlicę![]()
A w ramach radości i polecania lekarzy to doktor Waldemar Lech z Salve w Łodzi to aniołNastępnym razem gdy moja ginka znowu wyjedzie to lecę do niego jak w dym!
I tym optymistycznym akcentem kończę na dziś. Dobranoc dziewczyny! Miłych snów i odezwę się jak dojedziemy do Sztokholmu :-) A w weekend będę nadrabiać te już 200 stron![]()
Wspaniale wiadomosci;-)