reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam porannie jako pierwsza;)))))))))0
z kawusia oczywisice.zaraz Pauline do szkoly musze budzic
wczoraj bylam rano z Paulina w kosciele pozniej u mamy-bardzo proacoita niedziela,sprzatanie,zrwanie aronii itd.remont nie ma konca.wczoraj bylam tak padnieta ze o 22 poszlam spac i srednio wyspana jestem.miala byc od rana pogoda ale sam chmury;((((((
ale ponoc w tym tyg ma byc jeszcze dosc cieplo.i dobrze;)

kurna nie moge zrobic cytatow,ani emotki mi nie wchodza;((((((((
co za badziew ten net.....

musialamsobie otworzyc drugie ono zeby w jednymczytac a w drygim pisac.

Luna-widze ze nie tylko u mojej mamy remont....a u mnie na mojego ojca nie ma co liczyc....

Medeuska-Ty lepiej do nas teraz zagladaj bo pozniej to juz nie tylko ze nie bedzie Ci sie chcialo ale i czasu zabraknie;)

Luna-tekst z szalikiem dobry;)DDDDDDDDDDDDDDDDD

Beata-gratuluje zabkow;)a bylo dac mu praacetamol na noc

moj brat mial 2 labradory,pisze mial bo jeden mu zdechl w sobote,mial 1,5roku;(

Jadzka zdrowka da malego!daj znac co u lekarza

Lunka dobrze ze mi przypomniala zeby juz o rozinne skladac,tymbardziejze mam wszytsko co trzeba;)
moj p tez kicha...

Paulina juz wyprawiona do szkoly,mala 4 zjadla kasze i nadal spi i dobrze)

nie wierze ze zadnej jeszcze nie ma.pobudka!!!!!!!!!!!!!!;DDDDDDDDDDD

Malinka gdzie jestes?????????pewnie miala pracowity weekend,a Myszunia-co z nia?.pewnie j wywolamy jak zawsze;)

Agunia a jak buraczane towrzystwo?pracuje jeszcze?
Lunka pomogly jagody?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Anbubaka

Wstłam dość wczesnie ale wzielam sie za pranie. Teraz 2 sie kreci, pogoda mglista ale licze na ładna, bo sporo latania i roboty, a wiadomo pogoda ładna to i robota milsza.

N mojego tez liczyc nie mozna, raz, ze zawsze tylko stoi i wyprowadza z rownowagi komentarzami, a dwa to teraz juz do niczego sie nie nadaje.Ale bratowa zawinela rekawy i tez duzo pomaga, wiec jesyt git.
Jagody pomogły, choc nie do konca, A na mnie zadne srodki przeciwbiegunkowe nie dzialaja, teraz wlasnie sam wcinam kanapki z dzemerem.

Hej, jestem na chwilkę
już sie wyszykowałam, zaraz wychodze- kupić przewijak- pooglądać materiały na firanki żeby zanieść babci do uszycia;-)
i musze jakis stanik wypatrzec w mire nadający sie do karmienia...

To miłego dzionka kochane:-)

Oj jak pusto :tak:
Kubek znowu dał mi dzisiaj popalić przez te jego zęby :wściekła/y: drugi dzień już, a jutro to mnie chyba szlag jasny trafi jak nadal taki będzie :no: dzisiaj dal spokoju to wyszłam z nim do sklepu na chwilę i potem o 19.00 do lasu pojechałam żeby tylko w domu nie marudził :tak: to polatał trochę z babcią po lesie szyszek trochę porzucał i prawie jedną zjadł :-D no a teraz juz śpi bo w dzien tylko 2 godziny spał :no:
A ja siedzę, jem cipsiki i oglądam gladiatora na 2ce bo nie chce mi się dalej przełączać kanały :tak: a nudziło mi się i torta na wieczór jeszcze zrobiłam na szybkiego :tak:
Współczuje zęboli, u nas ostatnio 3 sie ruszyły, ale ucichło i chwila wytchnienia.
Las, ile bymm dala za dzien spedzony w lesie...
Co do tortu, no kochana Bozia kazała sie dzielic:-D:-D:-D

Brzydula jest od jutra???
Tak Mmita, nareszcie!!!

witam porannie jako pierwsza;)))))))))0
z kawusia oczywisice.zaraz Pauline do szkoly musze budzic
wczoraj bylam rano z Paulina w kosciele pozniej u mamy-bardzo proacoita niedziela,sprzatanie,zrwanie aronii itd.remont nie ma konca.wczoraj bylam tak padnieta ze o 22 poszlam spac i srednio wyspana jestem.miala byc od rana pogoda ale sam chmury;((((((
ale ponoc w tym tyg ma byc jeszcze dosc cieplo.i dobrze;)

Witam się i ja z rana :-):-):-):-) juz jestem :tak::tak::tak::tak::tak:

wczoraj wieczorkiem chciałam wejść ale nie mogłam neta odpalić,dziś rano tez nie było,dzwonilismy do tp i oni mówią ze na łaczach wszystko ok że to u nas musiało coś paść,sprawdzilismy wszystko z m i co się okazało to pzeglądarka nam padła juz 2 raz w przeciągu 2 mies. i wgraliśmy sobie na nowo i net już działa.trzeba byłood razu posprawdzac ale kto wiedział ze to chodzi o przeglądarkę.ale najwazniejsze ze działa już i jest ok.

u tesciów było fajnie.jak przyjechaliśmy to Oliwci z tesciowa nie było ,były w kościele :tak::tak::tak::tak: a jak przyszła to rzuciłą mi sie na szyję :tak::tak::tak::tak: a potem posżła sie bawić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nocke przespała super,nie mieli z nia żadnych problemów :tak::tak::tak::tak:
także jestem zadowolona :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

najbardziej to mi się śmiać chciało jak zobaczyłam psa tesciowej,cieczkę ma już prawie od 2tyg,co ona wymysliłażeby im w odmu nie plamiła to masakra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D śmiac mi się chce jak sobie przypomne ten widik.
tesciowa kupiła pampersy i psu zakłąda po domu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:rewelacyjny widok :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: przynajmniej ma czysto w domu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Brzydula jest od jutra???

tak jest od dziś :tak::tak::tak::tak: ja też się nie mogę doczekac już :tak::tak::tak:

Witam i ja
Mlody juz w szkole a dziewczynki jeszcze spia:tak:Az dziwne bo usnely wczoraj jakos po 21:szok::-)
Dominik mi znowu w nocy wymiotowal,ale chcial isc do szkoly:no:Mam nadzieje ze bedzie dobrze
Mnie boli brzuch bo rano dostalam @
Pogoda chyba bedzie ok:tak:I z tego co ogladalam wczoraj to do 19 wrzesnia ma byc w miare cieplo

No witam nasze spiochy
A j wczoraj koniec konców poszlm spac o 2. no jakos nie moglam. Ale mam nadzieje to jedy nock m w tym tyg, wrocil po 6 idzie na 14. A ja w sumie miaam nie siadac do kompa tylko szybkie dnie wymyslec, które moge mu uszykowac on tylko na gaz wrzuci. Pomysly? bo ja musze wczesnie z domu wyjsc, a jemu trza obiad jakis uszykowac. Bo mi padnie biedactwo.

A co do pampersów sama juz to widzialam, u kolezaki jeszcze za czasow podstawowki, no lezalam ze smiechu, jej ojciec musial mnie podnosic. Temu psu tak to pasowało, ze nic tylko brechtac.a to byla jesli dobrze pamietam mieszanka kundla ( kundel i owczarek ) z kundlem ( rotwailer z jamnkiem ). Nie do opisania!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mala wstala to uciekam.jedno pranie sie kreci,pozniej drugie
obiad wczoraj wzialm od mamy to dzis nie gotuje;)))))))))
musze wyjsc wczesniej zeby zahaczyc o gmine i male zakupy.pozniej po szkle do bratowej na kawe bo miala imieniny wczoraj.

a ja z utesknieniem czekam na "na wspolnej";)))))
dzis sie zaczyna kolejny sezon;DDDDDDDD
milego dnia i dobrej pogody bo u mnie nadal pochmurno.buziaki

reklama
Ja tez zmykam bo mlode juz wolaja picie:-D;-)
I musze troszke ogarnac chatke:-)

Postaram sie zagladac jak bede w domku,chociaz pewnie wyjde z Nimi na podworko

Do góry