reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

WITAM:-)
Ja od rana Was podczytuje ale nie pisze, bo moj M ma dzis 32 urodzinki i byczymy sie na zmiane swietujac:-D.
Ja od wczoraj tez sie zle czuje, przeziebilam sie, bardzo boli mnie gardlo, szczypia oczy. Od rana lecze sie syropkiem z cebuli, zjadam chlebek z czosnkiem, herbatke z miodem i cytryna i czekam na poprawe. Atmosfera czosnkowa, wiec urodzinowych przytulanek raczej nie bedzie-ale wczoraj nadrobilismy jak bylam jeszcze w formie:-p:tak::-):-):-)
Teraz moja M oglada mecz a ja stwierdzilam, ze pora do Was naskrobac troche:)

wszystkiego najlepszego dla M i zdrówka dla ciebie:tak:

ja powiem że super sprawa bo nie będziesz musiała dokupywać spacerówki boo tu juz masz w tym wózio :tak:widać że lekki i to jest super sprawa bo ja mam duży i ciężki co musiałam dokupić spacerówke:sorry:

Ja wczoraj dostałam @ tak wiec zaczynam nowy cykl OSTATNI JUŻ PRZED STARANIAMI :-)

no to super szybko zleci:-)

BERSHKA zdrówka dla ciebie i Kubusia:tak:
KIKI OKRUSZYNKA super że dzieciaczki sa grzeczne tylko się cieszyc:-)

reklama
Gosia my też tak wkurzaliśmy się na drzwi wewnetrzne jak nam powiedzieli ze tyle tygodni oczekiwania i pojechaliśmy do Leroy Merlin a tam już nie było tego problemu :-) kilka drzwi tej samej marki można kupić od ręki i są całkiem niezłe :tak::tak::tak:

wlasie w obi jest taki problem z tymi drzwiami:-(w innym sklepie nie widzialam tych co mi pasuja..ale musze pojechac do innego obi to wiadomo ze w jednym moga byc a w drugim nie ma...
a jakiej firmy masz drzwi kupione w Leroyu??

Witajcie Dziewczyny :-)
Ale u nas dzisiaj pochmurno, zbiera się na deszcz, a ja jakaś senna jestem od rana.. Mój Mąż juz poszedł do pracy pierwszy dzien po urlopie :-(
a ja do Was na BB zaglądam :)

okruszynko nie dziwię się że nie możesz się napatrzeć na swoją córeczkę ;-)

Anufifi :-):-):-) to mnie pocieszyłaś odnośnie tych kółek :) troszkę się obawiałam, bo wiesz jakie w Mutsy w porównaniu do tego są ogromne ;-) ale mój Mąż zadowolony że w końcu zdołałam się przekonać żeby nie kupować Mutsy, tylko zaufać PegPerego. I już jestem przekonana ;-) Może uda się jakiś używany znaleźć, ale tak czy inaczej nawet jeśli kupić nowy, to myślę że nie rozpadnie się po Sebusiu i posłużyłby w przyszłości naszej drugiej dzidzi, więc cena nie aż taka przerażająca, a za to jaka wygoda użytkowania i jakość :)

Kinga już niedługo starania, super :)

Paula Witaj :-) a moja mama żadnego samochodu nie wybrała jak na razie, chce Toyotę Avensis ale nie było ciekawych egzemplarzy, więc musi dalej szukać :sorry:

Gosiu ładny ten kolorek który dałaś w linku :) Ja jeszcze nie wybrałam koloru, a na allegro patrzyłam ale nie ma wcale dużo tych wózków używanych do sprzedania w komplecie, dwa komplety jedynie widziałam, może ludzie są tak zadowoleni z użytkowania że nie chcą sprzedawać :-):-D Jeszcze mamy troszkę czasu, mam nadzieję że uda się coś znaleźć.
Gosia nie martw się, my też jeszcze nie mamy dużo rzeczy, na szczęście już łóżeczko zamówione, ale jeszcze wózek, dla mnie przybory do szpitala, itd. Zdążymy!

Royannka ja myślę że musisz jakoś przetrzymać tę sytuację, Maciejek się przyzwyczai do przedszkola, zobaczysz, a Ty nie powinnaś mieć kaca moralnego ;-)

Bershka oby rozmowa z chirurgiem przebiegła pomyślnie, trzymam kciuki :tak:

Patrysia Witaj :) to mój M się upiera na ten wózeczek, ale wiem że wyjdzie to na dobre całej naszej trójce , hehe :-D:-)

A ja dzisiaj Dziewczyny zaczynam 8my miesiąc :-D Bo dzisiaj 7my września, a ja mam termin na 7go listopada :)
W ogóle ostatnio na usg ginek stwierdził że Mały jest duży jak na swój wiek, podobnie jak Bershka u Ciebie było, prawda? :tak: Mój Sebcia ma parametry niektóre jak z 34 tygodnia :szok: Więc może być i tak że wcześniej na świat zechce zawitać :-D:-D:szok::-D

Pyszczku oby nie chciał szybko wychodzić ale jak patrzę na moją kluchę to wydaje mi się, ze wcześniak powinien nazywać się od wagi urodzeniowej a nie tygodnia ciąży :cool2::-) w każdym bądź razie u mnie było też z 2 tyg wyprzedzeniem :tak::tak:

czesc dziewczyny:)))

No już niedługo staranka i chyba żeczywiscie do października szybko mi zleci;-) Mam nadzieje że zaciąże w pierwszym cyklu! :-p a najbardziej to bym sie cieszyła jak bym zaciążyła w listopadzie bo dzidzie miałabym sierpniową tak jak i ja jestem:-) no zobaczymy.... bedziecie mi kibicowac co?:cool2:;-):-)

pyszczek u nas tez pochmurno i zimno :/
gosia i pyszczek jasne że zdążycie wszystko pokupować i przygotować! :tak::-)
berhkha 3mam kciuki równiez

czesc dziewczyny:)))

No już niedługo staranka i chyba żeczywiscie do października szybko mi zleci;-) Mam nadzieje że zaciąże w pierwszym cyklu! :-p a najbardziej to bym sie cieszyła jak bym zaciążyła w listopadzie bo dzidzie miałabym sierpniową tak jak i ja jestem:-) no zobaczymy.... bedziecie mi kibicowac co?:cool2:;-):-)
no ba ! :tak: no ja zaciążyłam w grudniu a urodziłam w sierpniu więc planowanie planowaniem... :-D;-)

z Clasens tak to się chyba pisze :sorry:
nom wlasnie classena mi tez sie podobaja:-)jutro chyba pojade do innego obi moze tam beda:-) bo w leroy nie widzialam takich:-(
Gosiu ładny ten kolorek który dałaś w linku :) Ja jeszcze nie wybrałam koloru, a na allegro patrzyłam ale nie ma wcale dużo tych wózków używanych do sprzedania w komplecie, dwa komplety jedynie widziałam, może ludzie są tak zadowoleni z użytkowania że nie chcą sprzedawać :-):-D Jeszcze mamy troszkę czasu, mam nadzieję że uda się coś znaleźć.
Gosia nie martw się, my też jeszcze nie mamy dużo rzeczy, na szczęście już łóżeczko zamówione, ale jeszcze wózek, dla mnie przybory do szpitala, itd. Zdążymy!
kolorek fajny ale chyba niedostepny w polsce??a Wam tylko jeden kolor sprzedawca proponowal??i mysle ze Pliko spokojnie starczy na dwoje dzieci hehe:-)
A ja dzisiaj Dziewczyny zaczynam 8my miesiąc :-D Bo dzisiaj 7my września, a ja mam termin na 7go listopada :)
W ogóle ostatnio na usg ginek stwierdził że Mały jest duży jak na swój wiek, podobnie jak Bershka u Ciebie było, prawda? :tak: Mój Sebcia ma parametry niektóre jak z 34 tygodnia :szok: Więc może być i tak że wcześniej na świat zechce zawitać :-D:-D:szok::-D
a ja za dwa dni zaczynam 8mc:-)szybko ten czas leci..i dlatego tak panikuje ze nic nie mam gotowe na przyjscie malego...

reklama
Do góry