reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kasiekkrk to badanie nieobowiazkowe na szczescie ja lecze sie w LIMIE prywatnie i lekarka kazała zrobic
a cytomegalia to choroba z grupy rozyczki
http://www.maluchy.pl/artykul/140
C Y T O M E G A L I A
takze nie wesoło:/ ale narazie wszystko pod kontrola jest

A co do tych pań radzących to bym włosy z głowy pourywala normalnie 20latki z pracy meza co dzieci nie maja najwiecej 'rad' daja. ehh..

A z optymistycznych rzeczy
DobraMama.pl - poród na wesoło

Kasiekkrk daj znac jak do krk wrocisz:)

reklama
obawy mam nie przed duzym przyrostem wagi dziecka, choc ta waga wg opisu w usg byla na 25 tydz...moje obawy zwiazene sa raczej z samym porodem duzego dziecka;-)
jak ono sie wydostanie takie duze:tak:

Nie panikuj na zaś!
Mi ginka powiedziała, że mały do meża się udał, i też się wystraszyłam bo mój M to kawał chłopa (prawie 100 kg żywej wagi) + wysoki jak cholera, i nie panikuję :happy: co weszło musi wyjść ...... kobiety rodzą i po 5900 i jakoś o okropieństwach nie słychać :p

na mrozie moze nigdzie...ale np wyjscie na zakupy jak dziecko bedzie mialo miesiac...do autka potem w wozek i heja po galeriach:)
poza tym ja mam zamiar uzywac wozka w domu...jak bedzie sobie spal to wole miec go zawsze przy sobie w wozku niz w sypialni w lozeczku:)
i zawsze pobujac mozna:)

to fakt ale ja i tak chyba dopiero zakupię po porodzie albo przed samym porodem
moja córa w 23 tygodniu ważyła 423 g:tak: i waga była ok

Wojtysiowa w krk moge byc kazdego dnia:tak: mam tam mieszkanie z panienskich czasow bo obecnie mieszkam z mezem w jego domu pod krakowem:)
niestety nie umiem sie odzwyczaic od Krk i jezdze tam pod byle pretekstem:tak:

reklama
Ile za glukozę i badanie płaciłyście? Ja za glukozę 2,50 a za badanie 12zł będę płacić. Jutro się wybieram.
Moja Mysia w 21tyg ważyła 404g, ciekawa jestem ile będzie ważyć za tydz:)

Do góry