Chérie
Mama Danielka
KropkaMała dała mamusi do zrozumienia, że jest ok, kopie jak szalona pod żebrami
![]()
moja Malutka dziś ma główkę pod moimi żebrami... się wierci dzieciątko na całego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KropkaMała dała mamusi do zrozumienia, że jest ok, kopie jak szalona pod żebrami
![]()
ja racze4 jestem przeciwna tym szczepionką skojarzonym, gdzieś czytałam że odobno te szczepienia powodują autyzm u dzieci, no a ten artykuł też jakby to potwierdza o autyzm to nic innego jak problemy neurologiczne, a moja siostrzenica miała te szczepionki skojarzone, a potem w 2 roku życia wykryli u niej właśnie autyzm...zbieg okoliczności ? - może.., ja wlę jednak nie ryzykować, małe dziecko i tak nie będzie przecież pamiętało ile miało wkuć w rączce,a ja będę spokojniejsza...
I chyba ja sie na tego murzynka skuszęja rano upiekłam murzynka Helci i się teraz zajadam
mąż jednak nie jedzie do Niemiec, z jednej strony szkoda, ale z drugiej się cieszę, że nie zostanę sama.
smaka mi narobiłyście:-)

Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz latA zresztą.. to przecież Wasza decyzja była
![]()

Potrzebna mi bardzo i jej nie ma ;-)Ty franco, masz tyle co jamam 27 ;-D

Ty franco, masz tyle co ja
I nie czytaj w necie o wynikach bo wiecej tam głupot znajdziesz jak prawdy, walnij juz lepiej tel. do gina jak da radę![]()