Chérie
Mama Danielka
KropkaMała dała mamusi do zrozumienia, że jest ok, kopie jak szalona pod żebrami
![]()
moja Malutka dziś ma główkę pod moimi żebrami... się wierci dzieciątko na całego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KropkaMała dała mamusi do zrozumienia, że jest ok, kopie jak szalona pod żebrami
![]()
ja racze4 jestem przeciwna tym szczepionką skojarzonym, gdzieś czytałam że odobno te szczepienia powodują autyzm u dzieci, no a ten artykuł też jakby to potwierdza o autyzm to nic innego jak problemy neurologiczne, a moja siostrzenica miała te szczepionki skojarzone, a potem w 2 roku życia wykryli u niej właśnie autyzm...zbieg okoliczności ? - może.., ja wlę jednak nie ryzykować, małe dziecko i tak nie będzie przecież pamiętało ile miało wkuć w rączce,a ja będę spokojniejsza...
I chyba ja sie na tego murzynka skuszęja rano upiekłam murzynka Helci i się teraz zajadam
mąż jednak nie jedzie do Niemiec, z jednej strony szkoda, ale z drugiej się cieszę, że nie zostanę sama.
Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz latA zresztą.. to przecież Wasza decyzja była
![]()
Ty franco, masz tyle co jamam 27 ;-D
Ty franco, masz tyle co ja
I nie czytaj w necie o wynikach bo wiecej tam głupot znajdziesz jak prawdy, walnij juz lepiej tel. do gina jak da radę![]()