reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja rano upiekłam murzynka Helci i się teraz zajadam :tak:
mąż jednak nie jedzie do Niemiec, z jednej strony szkoda, ale z drugiej się cieszę, że nie zostanę sama.

ja racze4 jestem przeciwna tym szczepionką skojarzonym, gdzieś czytałam że odobno te szczepienia powodują autyzm u dzieci, no a ten artykuł też jakby to potwierdza o autyzm to nic innego jak problemy neurologiczne, a moja siostrzenica miała te szczepionki skojarzone, a potem w 2 roku życia wykryli u niej właśnie autyzm...:( zbieg okoliczności ? - może.., ja wlę jednak nie ryzykować, małe dziecko i tak nie będzie przecież pamiętało ile miało wkuć w rączce,a ja będę spokojniejsza...

Pierwszy raz spotykam sie z opiniami, że taka szczepionka skojarzona jest zła. W cywilizowanych krajach np w austrii, niemczech podaje sie je dzieciom jako standardowe szczepienie. Bo to sa standardowe szczepionki tylko w innej formie. kazdy pediatra ją poleca jeżeli rodzice chcą płacic za szczepienie. Jak pisała Aga- one różnia się tym, że mniej dziecko cierpi bo mniej razy jest kłute.

Cherie, Nessie wy baby jedne :-D:-p

No też się za sobą stęskniłam i też się cieszę :-D
Ale żeby mi lekarz decydował, czy ciąża to dobry plan to przesada :-D

Nie wiem co z wynikami, tzn wiem, że są złe ale na ile to nie wiem nic na necie nie umiem znaleźć :tak:
Też robię murzynka właśnie

Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz lat;) A zresztą.. to przecież Wasza decyzja była;)

Czasem po prostu lekarze mówią wprost jakim ryzykiem jest ciąża po 30tce. Ale nie wiem ile masz lat;) A zresztą.. to przecież Wasza decyzja była;)

mam 27 ;-D
Tu nie o wiek chodzi, tylko o zakrzepicę, której przez 2 lata nie umieli znaleźć a teraz się okazuje, że tylko w ciąży wyłazi chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A po 30 to o 1szą ciążę chodzi :-p
Gdzie 23 marta?:-D Potrzebna mi bardzo i jej nie ma ;-)

reklama
Do góry