Chérie
Mama Danielka
No tak, w końcu już 7 m-c.
Ale lepiej wypluj te słowa, bo ja i tak strasznie przezywam swój pierwszy poród kiedy to w 28 tyg przedwczesnie się moj Kubulek urodził:-(
zobaczysz, że jeszcze przenosisz
nic się nie łam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak, w końcu już 7 m-c.
Ale lepiej wypluj te słowa, bo ja i tak strasznie przezywam swój pierwszy poród kiedy to w 28 tyg przedwczesnie się moj Kubulek urodził:-(
nic się nie łam
Przy pierwszym porodzie miałam nacięcie. Nie było źle, ale przy siedzeniu szwy rwały. Za drugim razem nie nacinali mnie tylko sama troszkę pękłam (śluzówka). Jakieś szwy chyba założyli (nawet nie pamiętam, bo położna nic mi potem nie ściągała), ale komfort przy siedzeniu był nieporównywalny. Nie czułam żadnych dolegliwości!
Mój wcale nie chciał być przy porodzie. Wszedł na salę o 9:15 i zadawał głupie pytania: ile to jeszcze potrwa, dlaczego się krzywię itd. O 9:20 go wywaliłam, a o 9:32 urodziłam.;-)
"czemu się krzywię..." hahaha 
Ja to wiem co palnąćNo tak, w końcu już 7 m-c.

zobaczysz, że jeszcze przenosisznic się nie łam
![]()
wiadomo, że takie coś moze się przytrafic w każdym momencie ciązy, no ale ten 28 tydz taki stresujący i bolesny dla mnie.bo niewygodne łóżko jestfajnego masz męża"czemu się krzywię..." hahaha
![]()

Wszystko będzie ołkej ; *Dziękiwiadomo, że takie coś moze się przytrafic w każdym momencie ciązy, no ale ten 28 tydz taki stresujący i bolesny dla mnie.
Ja to wiem co palnąć
Wybacz kochana :*:*
Tym razem donosisz a i przenosisz![]()
ale fajnie tak być już o dwie kratki od dzidzi .. :-)
Dziękiwiadomo, że takie coś moze się przytrafic w każdym momencie ciązy, no ale ten 28 tydz taki stresujący i bolesny dla mnie.
Co kraj to obyczaj ;-)