reklama

Grudzień 2009

Bez przesady, nic się nie stało;-) Donosiłam Antka i tym razem też się uda.
Otóż to ! ;)
heh, dla mnie taki był 6 tydzień... w 4 dowiedziałam się, że jestem znowu w ciąży, a 6 tydzień cały przeleżałam, przeryczałam i przemodliłam, żeby nie było powtórki.
no i się udało.. ! :)
Ja sobie tłumaczę, że tam na górze wiedzą co robią jak takie Kruszynki do siebie zabierają. Moje dziecko nie przezyło, a gdyby mu sie udało tez nie wiadomo czy mógłby normalnie zyć:-(
Teraz to najlepiej o tym nie myśleć.. Dzidzia nie lubi jak się mama smuci :* :)

reklama
Ja sobie tłumaczę, że tam na górze wiedzą co robią jak takie Kruszynki do siebie zabierają. Moje dziecko nie przezyło, a gdyby mu sie udało tez nie wiadomo czy mógłby normalnie zyć:-(

ej, koleżanko, bez smucenia się! masz wspaniałego Antosia i drugie maleństwo w drodze! widocznie tak miało być...
wiem, że nie można porównywać poronienia z przedwczesnym porodem i śmiercią dziecka, no ale co się stało to się nie odstanie, los bywa czasem niesprawiedliwy... moja koleżanka urodziła w 38 tygodniu, dziecko z wodogłowiem, zmarło w 2 dobie życia.

ej, koleżanko, bez smucenia się! masz wspaniałego Antosia i drugie maleństwo w drodze! widocznie tak miało być...
wiem, że nie można porównywać poronienia z przedwczesnym porodem i śmiercią dziecka, no ale co się stało to się nie odstanie, los bywa czasem niesprawiedliwy... moja koleżanka urodziła w 38 tygodniu, dziecko z wodogłowiem, zmarło w 2 dobie życia.
Dziewczyny proszę Was..
bo mi się smutno robi... :(

Ja dzisiaj oglądałam Drag me to hell - wrota do piekieł..
i Wam powiem.. fajny ciekawy horror... miałam dwa momenty na których sie wystraszyłam że aż podskoczyłam na łóżku ;D

reklama
Hmmm spróbuje kiedys obejrzeć. teraz to ja faze mam na filmy na których sie płacze;-)
Jak masz słabe nerwy to nie oglądaj :D
mnie już sam początek filmu zaszokował..
momenty w których staruszka atakuje babke.. gryzie ją.. wyrywa kolczyk z ucha i takie tam inne.. tylko dlatego ze babka jej nie przedłużyła spłaty kredytu ;D
jak babke zaczęło coś przeslladowac idzie do domu staruszki żeby wszystko odkrecic.. a tam staruszka lezy trupem.. babeczka wpada na trumne.. trup leży na niej i z ust mu leci coś ochydnie zielonego :-D:-D:-D
masakiera

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry