reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Kod:
[CODE]
[/CODE]
nie no wiesz tak dobrze to ja go nie znam :no: bardziej moj m zna gorzow :tak:
kiedys tez lezalam na warszawskiej w szpitalu dawno temu :tak:

co robisz dzis na obiad??
bo ja pomyslu zero ale chyba kupie paluszki rybne i surowke i wsio :tak:

czesc aniu:-)

madzia no wiesz co mam brokuly ale mloda lubi starsza juz nie i moze tez kupie paluszki z surowka i ziemniaki dobry pomysl:-)

czesc aniu:-)

madzia no wiesz co mam brokuly ale mloda lubi starsza juz nie i moze tez kupie paluszki z surowka i ziemniaki dobry pomysl:-)

u mnie brokulow nikt nie je :no::no:...
jak raz zrobilam zupe z brokula to m tak patrzal i glupio pytal co to za zielona zupa mam to jesc??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
a paluszki to wszyscy u nas lubia :tak::tak:

u mnie brokulow nikt nie je :no::no:...
jak raz zrobilam zupe z brokula to m tak patrzal i glupio pytal co to za zielona zupa mam to jesc??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
a paluszki to wszyscy u nas lubia :tak::tak:
no tak moj M tez ich nie lubi a kalafior to co innego:-)
najgorsze jest to jak sie narobie przy obiedzie a tu slysze "nie bedziemy tego jesc masz cos innego":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aj te chlopy ale powiem wam ze moj jako tako nie wybrzydza tylko je co ma podstawione :-D:-D..gorzej mam z dziecmi czyt.z hania :tak::tak:
ona to juz tragedia z jedzeniem :tak:

laseczki kochane ja sie zbieram ubiore nas i idziemy na zakupki i na poczte musze zaplacic przedszkole juz sie zaczyna hehe :tak:...

wpadne pozniej papa :-):-)

reklama
Witam
ja teraz kawusie piję, malutki jeszcez śpi, ale za chwilę bedzie musiał wstać, bo musimy do centrum jechać, troche spraw przed wyjazdem pozałatwiać:zawstydzona/y:potem czeka mnie pakowanie, boję sie że czegos zapomne. Spisałam liste, ale ciągle sobie o czyms przypominam i dopisuje, ile już tych rzeczy, i jak my sie zabierzemy to nie wiem:szok:, trzebabylo kupic combi:sorry:

Madzia-szkoda, że dopiero teraz przyjeżdzasz do gorzowa:confused2:jak nas już nie będzie, no ale co sie odwlecze to nie uciecze:-)

PR- ja mam podobne podejśc jak ty, a że ja mistrzem kuchni nie jestem, więc M ma wybór albo jesc albo nie, wiec zawsze zje. Nawet jak zrobie kalafior, a podobno w domu rodzinnym nigdy nie tchnął:-DNie lubi tylko rzezcy na słodko, tj racuchów..mniam, pierogów z owocami.........mniam, no ale ja pierogów i taknie robie tylko kupuje, wiec jemu inne a mi z owocami, a racuszki jak mam ochote to zrobie tylko dla siebie:-)ale to przeważnie na śniadanie

Dobra musze lecieć, umyć sie, pomalować(na szczeście z oka mi wszystko ładnie zeszło, a co to bylo????nie wie nikt)przygotować maluch:-pi załatwiać.

Do góry