reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Wózek bardzo fajny:D i spora gondolka, najważniejsze duże koła:-) a ja wózek w tym tygodniu prawdopodobnie kupię:-D też foto wstawię:-D Myślę, że trzeba powoli kupować, bo później to by nas chyba zżarły te wszystkie wydatki:szok: Dużo ciuszków kupować nie muszę, bo większość dostanę, to już mniejszy wydatek:tak:

reklama
Marlas gdzie kupiłaś te śpioszki "kocham mojego tatę" ? Wczoraj pokazałam fotkę twoich śpioszków mojemu M i był zachwycony :-)

Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec

Ale macie już sporo zakupów, a ja jeszcze nic. Niestety wszystko muszę kupic - dzieci w rodzinie i wśród znajomych brak, żeby coś podrzucili. Myślę, że zacznę jak będę znała płec
Nie martw się ja też nic nie mam:tak:;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)

Nie martw się ja też nic nie mam:tak:;-) Zacznę szaleć jak w przyszłym tygodniu będę miała USG jeśli poznam płeć to konkretnie będę kupować jeśli nie to uniwersalne kolory i rzeczy:-)
też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężko

shingle mieszkam w Elblągu więc tu je kupiłam, ale w Twoim mieście na pewno też znajdziesz:-D muszę dokupić jeszcze "Kocham moją mamę" i koniecznie " Kocham moją babcię" bo oczywiście babciuni też się spodobały:-D ja płci jeszcze nie znam, ale u Narzeczonego w rodzinie praktycznie same chłopaki to nastawiam się na chłopca:-D no, ale niebieski też pasuje do Dziewczynki he he:-pKocham zakupy:laugh2:

też mamy takie postanowienie, ale faktycznie lepiej co jakiś czas kompletowac potrzebne rzeczy, bo potem żeby kupic wszystko będzie trochę ciężko
Wiem na raz wszystko kupić będzie potem ciężko:sorry:Ale jesteśmy prawie w połowie to powolutku możemy zaczynać ale jednak poczekam do tego USG może dzidzia pokaże kroczek;-):-)

Ja też mam za tydzień USG:-D to już 18 tydzień, jak ten czas leci:tak: też jestem bardzo ciekawa cóż ma tam między nóżkami nasz Iskierka:-D

reklama
Ja też mam za tydzień USG:-D to już 18 tydzień, jak ten czas leci:tak: też jestem bardzo ciekawa cóż ma tam między nóżkami nasz Iskierka:-D
Kurcze przyszły tydzień będzie bardzo bogaty w wizyty:-D a co do spioszków super też muszę takie poszukać bo strasznie bym chciała chociaż z tym tatusiem mieć:sorry:;-)

Do góry