G
Georgina
Gość
Teraz się zastanawiam bo ja głupia jadłam dzień przed glukozą wieczorem Kinder Bueno
I nie wiem czy soku nie piłam też.. Dżizus nie pamiętam. Nie mogę powtórzyć badania bez skierowania chyba co nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem załamana!! Cukier przed piciem glukozy super w normie, po wypiciu 159;( Ehh
Nie jest napisana norma, ale słyszałam, że do 140
Boże, aż się poryczałam jak to zobaczyłam. Mój mówi ''eee to nie tak dużo ponad normę. Najwyżej dietka i nie ma co się przejmować''. Kochany, stara się mnie pocieszyć.. Moje grzeszki batonikowe bez problemu odłożę, nie muszę słodzić kawy i herbaty, już mi się odechciało!! Ale boję się by to nie miało wpływu na Martynkę
((((
50. Dla mnie dramat bo zawsze miałam ładne wyniki i ciąża była super, bez wszelkich problemów a teraz dla odmiany...Spokojnie to zaden dramat a piłas 50 czy 75g tej glukozy?
a czy któraś z Was (pytam mamusi duphastonowych) nie miała takich wrażeń po odstawieniu tabletek?
dzwoniłam do swojego gin i powiedział, że mogłam tak zareagować (w sumie brałam je ponad pół roku)
Teraz się zastanawiam bo ja głupia jadłam dzień przed glukozą wieczorem Kinder BuenoI nie wiem czy soku nie piłam też.. Dżizus nie pamiętam. Nie mogę powtórzyć badania bez skierowania chyba co nie?
ja nie miałam takich rewelacji po odstawieniu ale kazdy jest inny ...a czy któraś z Was (pytam mamusi duphastonowych) nie miała takich wrażeń po odstawieniu tabletek?
dzwoniłam do swojego gin i powiedział, że mogłam tak zareagować (w sumie brałam je ponad pół roku)
Aha. No ja i tak płaciłam bo prywatnie.Oczywiscie ze mozesz bez skierowaniatylko za badanie zaplacisz
Teraz się zastanawiam bo ja głupia jadłam dzień przed glukozą wieczorem Kinder BuenoI nie wiem czy soku nie piłam też.. Dżizus nie pamiętam. Nie mogę powtórzyć badania bez skierowania chyba co nie?
Ja po odstawieniu tak nie mialam ale moj gin powiedzial ze moga sie pojawic bule brzuszkajesli by takowe byly to mam zazyc znowu duphaston.
to jest nie wiele ponad norme moze lekarz zaproponuje ci obciazenie wieksza dawka i bedzie wiadomo czy cos sie dzieje takie sa procedury50. Dla mnie dramat bo zawsze miałam ładne wyniki i ciąża była super, bez wszelkich problemów a teraz dla odmiany...