reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czasowy widze ze podobnie nas nie ma w domu:-D
ja tez tu ostatnio wpadam jak po ogien i juz mnie nie ma:-D:-D
Mloda mi katar duuuzy zalapala wiec jutro do przedszkola nie pojdzie
bedzie sie tylko meczyc i inne dzieci pozaraza

reklama
hej :)
dopiero mam czas :( ledwo zyje :( skurcze mam co 15 20 minut i nie wiem czy to juz czy jeszcze mam czekac az beda czestsze... nachodzilam sie dzisiaj wiec to moze przez to....

hej :)
dopiero mam czas :( ledwo zyje :( skurcze mam co 15 20 minut i nie wiem czy to juz czy jeszcze mam czekac az beda czestsze... nachodzilam sie dzisiaj wiec to moze przez to....
ale ty juz w 9miesiacu ?
polez zobacz a jak ci nie przejada to do szpitala jedz ja tak mialam przy drugiej co 20min a potem raptem co 10min i 2 godz pozniej bylo po

tak zostalo mi 17 dni do konca, jak leze to sa silniejsze, lepiej jest mi siedziec. Poobserwuje i zobacze jak dalej tak bedzie to pojade do szpitala tym bardziej ze rozwarcie juz mam na 2 cm od 34 tygodnia...

tak zostalo mi 17 dni do konca, jak leze to sa silniejsze, lepiej jest mi siedziec. Poobserwuje i zobacze jak dalej tak bedzie to pojade do szpitala tym bardziej ze rozwarcie juz mam na 2 cm od 34 tygodnia...

wybierze sobie dogodna pozycje, ale obserowuj i 17 dni to nie duzo ja pierwsze urdzilam 11 dni przed terminem

niuskaa jak cos to daj dam znac czy pojechalas czasem :tak::tak:

moze to juz tuz tuz....

ja mialam co 10 minut z szymkiem pojechalam do szpitala bo panika a urodzilam na drugi dzien po poludniu hehe :tak::tak:
ale jak bedziesz miec co 10 minut to jechalabym juz do szpitala lepiej dmuchac na zimne..a torbe spakowalas juz???

trzymam kciuki gdyby to juz byl porod....

reklama
Do góry