reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry laski !!
ja nie spie od 7 i tez jestem wyspana :tak::tak:ja nie lubie dlugo spac ani dlugo lezec w lozku :tak::tak:
i juz ugotwalam obiad zupka dzis wiosenna :-):-)

Szymon spal dzis az do 8...od 19 :tak: ale ma od wczoraj katar i kicha cos mi sie to nie podoba :no::no:

marzenka to fajnie ze dawidek juz siedzi...:-):-) a z jedzeniem widocznie tylko tyle potrzebuje raz mniej raz wiecej :tak: a dajesz mu normalne juz zupki takie jak dla was?? bo ja szymkowi juz dawalm dusilam tylko widelcem i szamal jakos od 6 miesiaca :tak:...ale sloiki tez jeszcze kupowalam ...:-):-)

dzis pogoda nam sie troszke juz zepsula :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
madzia jeszcze nie dawalam,troche sie boje....poczekam jeszcze troszke:-)
ja jak widze ze moj cos kicha to daje mu wtedy witamine c i przechodzi:-):-):-)
ok 9 przyjdzie mojego siostra idziemy do mista hehe jak zwykle:-D:-D
wroce ok 12.wole z rana isc pochodzic z dawidkiem zeby potem miec luz.
ja dzis jeszcze niewiem co zrobie na obiadek:-)

znowu mi net uciekl:wściekła/y::wściekła/y:
a dlaczego ja nie wyspana no coz mam jeszcze taka nawykowa pozostalosc po mlodej jak mnie budzila do swojego 2 roku zycia, mialam nawet syndrom niespania ze zemczenia i to dlugo dopiero jakis czas temu powoli mi zaczelo przechodzic

a u nas pada deszcz i narazie nici ze spaceru :wściekła/y::wściekła/y: nie mocno ale pada :wściekła/y::wściekła/y:

ciekawe jak tam niuskaa :baffled::baffled:...

ciasteczko a ty dalas swoja do przedszkola czy w domu dzis??

a u nas pada deszcz i narazie nici ze spaceru :wściekła/y::wściekła/y: nie mocno ale pada :wściekła/y::wściekła/y:

ciekawe jak tam niuskaa :baffled::baffled:...

ciasteczko a ty dalas swoja do przedszkola czy w domu dzis??

siedzie w domu, bo wczoraj bolalo ja gardlo wiec wolalam nie ryzykowac zwlaszcza ze dzisiaj jest juz ok ale ten jeden dzien nic sie nie stanie
zwlaszcza ze tam dzieci kaszla itp.

siedzie w domu, bo wczoraj bolalo ja gardlo wiec wolalam nie ryzykowac zwlaszcza ze dzisiaj jest juz ok ale ten jeden dzien nic sie nie stanie
zwlaszcza ze tam dzieci kaszla itp.

no wlasnie to jest to u nas tez chodza dzieci ze smarkami czy kaszlem..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i lapie jeden od drugiego a teraz pani na zebraniu powiedziala ze jak zobaczyc dziecko z katarem czy czym takim to odrazu dzwoni po rodzica i dziecko ma nie przychodzic do przedszkola przez 7 dni :tak::tak: bo zaraza inne ...:tak::tak:

ja szukalam wit c ale nie mam hmm...mam taki zel do nosa na katar poszlam malemu dac to tylko ciutke do jednej dziurki i juz sobie nie dal zrobic...
tak samo mam ze syropami tragedia wiecej na ziemi niz w buzi :wściekła/y:
:wściekła/y::wściekła/y:

ja juz na szczescie nie mam klopotu z lekami bo moja mala lekomankato byjuz wszystko lykla. Nic dziewnego bo codzien dostaje po pol tabletki rozpuszczonej w wodzie

reklama
Do góry