reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kącik dla naszych Szcześć

hehe.. aż tak to nie;-)
a dziewczyny pewnie zrobiły sobie odpoczynek....;-) i będą niedługo działać....

ja powiem szczeże że jakby to nie była dziewczynka to kombinowałabym na niebiesko fioletowo:tak:
ale do dziewczynki nie bardzo niebieski pokoik pasuje:laugh2:

reklama
hehe.. aż tak to nie;-)
a dziewczyny pewnie zrobiły sobie odpoczynek....;-) i będą niedługo działać....

ja powiem szczeże że jakby to nie była dziewczynka to kombinowałabym na niebiesko fioletowo:tak:
ale do dziewczynki nie bardzo niebieski pokoik pasuje:laugh2:

dlaczego nie pasuje? pewnie ze pasuje, ja mialam w planach na poczatku robic niebiesko limonkowy pokoj (zanim jeszcze poznalam plec, a jezeli pamietasz to myslalam ze bede miec dziewczynke) ;-)

Ka..m bardzo łądny pokoik
hihihi az tak zle chyba nie bylo :) duzo sie tu nie dzialo od czasu mojego pokoiku... dziewczyny jakos niesmiale sa albo nie chca sie chwalic albo sie ociagaja z pracami :-)
ja się nei mogę zmobilizowac żeby dokończyć. Brakuje naklejek na ścianach. Przyszły już tydzień temu, a ja ciągle nie mam czasu by je rozplanowac i przykleić :sorry:

klaudzia - ja najpierw musze dostać zgodę spółdzielni na dołączenie do mojego mieszkania części klatki schodowej i dobudowę 15 m2 stropu. Jak się uda, to zrobię kącik i wrzucę foty :cool2:
ka...m - a z tymi kolorami to jest tak, że moja córcia ma różowy pokoik, bo zawsze to był jej kolor, aż nagle teraz okazało się, że różowy już jest niemodny, a modny jest niebieski... mamy powolną wymianę garderoby, i dodatków w jej pokoju :rofl2: więc niebieski bardzo do dziewczynki pasuje :-D

No może.... ja nie wiem ale jak tak mi każdy mówił żebym nie przesadzała z tymniebieskim... to tak zostało na fioletowo zielno...:tak:
a na rózowo tak czytak bym nie zrobiła bo mi się ten kolor nie podoba.....:sorry::laugh2:
ale tak jest ładnie... w połączeniu z naklejkami i wogóle.......:-)

Ka...M śliczny ten pokoik :rofl2::rofl2:

Zazdroszczę Wam tych pokoików, ja na taki luksus nie mogę sobie pozwolic, ale będziemy miel kącik dla synka, bo jesteśy u tejściów na jednym pokoju. Na razie i tak mamy mało miejsca i muszę poczekać do powrotu męża wtedy będziemy tu przestawiać tzn. początek listopada :sorry:

Klaudzia śliczny pokoik.... hehe właśnie widzę że wybrałyśmy podobne kolorki....:-)
u mnie pokoik pomalowany czeka na pościelki, które są już w drodze do IE...

póki co wklejam puste ściany a później postaram się wstawić całość....:tak:

p1070795v.jpg

jak widać... na górze jest przed malowaniem a na dole po :)

pikny :) jak juz wykonczysz koniecznie tez daj zdjecia :)

Hej dziewczyny, nie pokazujemy kącików bo ociągamy się z pracami :)) ja co prawda juz mam złożone mebelki i stoją w sypialni bo i z sypialni musieliśmy usunąć parę reczy, ale generalnie to w proszku jestem. Jak kupię materac i pościel to wtedy cokolwiek będzie widać.
A co do koloru, to my w spyialni mamy róż, jasny i ciemny i włąsnie na ciemniejszej ścianie stoją mebelki dziecka. A dziecko ma być chłopcem :))))
Remont mieliśmy rok temu i wszystko ładnie wygląda, więc nie będziemy na razie zmieniać. Za rok planujemy wyprowadzić się z sypilani, wtedy coś będziemy kombinować :)))

reklama
u nas też nic się nie zmienia, a powód to ociąganie się mojego męża. Na dodatek musimy wyrzucić jeszcze jedną szafkę z pokoiku dzidzi i nie mam pojęcia gdzie powkładać rzeczy z tamtą dlatego to też nas stopuje troszkę. Ale pod koniec miesiąca na pewno się zacznie. Meble dopiero będe miała w połowie października.

Do góry