Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ale ja Wam zazdroszczę przygotowywania pokoików dla dzieciaczków:-( My mamy mieszkanie 2-pokojowe w prawdzie 50m ale nasza mała będzie spała z nami w sypialni. Pomalowaliśmy pokoik jednak nie mam co szaleć bo w przyszłym roku czeka nas przeprowadzka bo otrzymaliśmy dom po rodzicach i na razie będziemy mieli całe osobne piętro dla siebie, jednak póki co mieszka w nim mój brat z rodziną i muszę czekać aż się wybudują. Jak dobrze pójdzie to na zimę w przyszłym roku może uda się nam przeprowadzić.
uznalliśmy tak wczoraj.... hehe
Magda nie przejmuj się, my prawdopodobnie też się znów przeprowadzimy ... po nowym rokuuznalliśmy tak wczoraj.... hehe
woięc malowanie w sumie poszło na marnę... ale jak juz jest zrobione to chociaaż dzidzia kilka miesięcy się nacieszy tym pokoikiem....;-)
a właściciel nawet nie wie że ma pokój pomalowany....
ale wkońcu ścian nie niszczymy tylko malujemy więc chyba nie powinien być zły ....![]()
no my też tylko pomalowaliśmy i na tym koniec, naklejek nie kupuje bo później trudno będzie je zdjąć, a szkoda bo tak bardzo się mi podobają:-(Kolorek pokoiku mamy pomarańczowo biały, dzisiaj przewozimy kołyskę ale jej kolor ma się nijak do koloru wnętrza bo kołyska ma różowy baldachim i cale wyposażenie, cóż otrzymane więc nie ma co wymyślać ale osobiście nie wybrałabym takiego koloru![]()
Magda mam ściany fioletowo zielone, łóżeczko niebieskie, a pościele będą beżowe....:-) też nie mam nic kolorystycznie...no my też tylko pomalowaliśmy i na tym koniec, naklejek nie kupuje bo później trudno będzie je zdjąć, a szkoda bo tak bardzo się mi podobają:-(Kolorek pokoiku mamy pomarańczowo biały, dzisiaj przewozimy kołyskę ale jej kolor ma się nijak do koloru wnętrza bo kołyska ma różowy baldachim i cale wyposażenie, cóż otrzymane więc nie ma co wymyślać ale osobiście nie wybrałabym takiego koloru![]()

magda tylo patrz żeby były foliowane... czy jak oni to piszą....Chyba mnie namówiłyście i kupie zaraz na allegroJuż na nie zaglądałam wcześniej ale nie kupiłam bo bałam się że będę miała dużo drapania
przykleję na pomarańczową ścianę zaraz nad komodą z przewijakiem
już mam plan:-) dzięki wielkie
![]()

Chyba mnie namówiłyście i kupie zaraz na allegroJuż na nie zaglądałam wcześniej ale nie kupiłam bo bałam się że będę miała dużo drapania
przykleję na pomarańczową ścianę zaraz nad komodą z przewijakiem
już mam plan:-) dzięki wielkie
![]()