reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pyszczku jesli chodzi o balsam to sprawdze dzisiaj nazwe bo jestem w pracy...kupiłam w patece i jest rewelacyjny...

a bez podgrzewacza nie wyobrazam sobie zycia ...ja sobie zostawiam np na noc wode na odpowiednią temperature i jak Tom,us sie budzi to wsypuje tylko kaszke i minuta gotowe....jakbym tak w nocy grzała w czajniku czy na płycie to juz bym sie całkiem wybudziła....
poza tym słoiczki grzejesz własnie , swoje mleczko mozesz rozmrazac ...ten aventu na 3 stopniu grzeje wode niemal w minute ....

Pyszczku jesli chodzi o balsam to sprawdze dzisiaj nazwe bo jestem w pracy...kupiłam w patece i jest rewelacyjny...

a bez podgrzewacza nie wyobrazam sobie zycia ...ja sobie zostawiam np na noc wode na odpowiednią temperature i jak Tom,us sie budzi to wsypuje tylko kaszke i minuta gotowe....jakbym tak w nocy grzała w czajniku czy na płycie to juz bym sie całkiem wybudziła....
poza tym słoiczki grzejesz własnie , swoje mleczko mozesz rozmrazac ...ten aventu na 3 stopniu grzeje wode niemal w minute ....

poza tym zawsze możesz go zabrać ze sobą i na wakacjach nie masz problemu z podgrzewaniem. A ja miałam jak jechaliśmy np. za granicę do hotelu to nie miałam jak Zośce zupki podgrzać i była wielka kombinacja :-) Teraz chyba kupiłabym podgrzewacz, tym bardziej że kuchnie będę miała na parterze więc latać w nocy przez pół domu to dziecko by się całkiem rozbudziło :-)

Anufifi będę wdzięczna za sprawdzenie jaki to balsam :tak::-) a jakiego podgrzewacza używałaś? Jakiej firmy? Aha doczytałam że Aventu - czyli butelki też Aventu, czy inne pasują?

aishabg trafna uwaga o tych podróżach, nie pomyślałabym ;-)

ja Avent miałam , mam i własnie na urlopie spisał sie na medal ....polecam go choc ma 1 minu ze wyłącza sie go jedynie wyciagając z kontaktu , skręcenie niestety go nie wyłącza , wiec zobacz czy inne maja opcje wyłączenia bez koniecznosci wyciagania z kontaktu , ale zeby jeszcze tak szybko grzały jak Avent :)

HEJKA

GIEOSKA na foteliku moim nie pisze co to za model jedynie wszystko po innemu co zrobie później zdjęcie i pokaże ok;-)i chyba ty mierzyłaś swój brzusio tak:confused:ja także sobie teraz zmierzyłam i mam na wysokości pępka 96 cm:tak:

zaglądnę do was pozniej jak mi synuś zaśnie:)
teraz nie mam czasu..
foteczka dzisiejsza
ja z synkiem;-)

śliczne zdjatko:-)nie ma to jak patrzeć na buzie uśmiechnięte:-)

No i chciałam Was pochwalić bo Wasze modlitwy pomogły :-):-):-)

Kubuś ma już zdiagnozowaną infekcję i dobrany idealnie antybiotyk. Nie ma już gorączki a nawet ba! czuję się teraz bardzo dobrze :-) mogłam wziąść go na ręce i potulić. Słuchał mnie cały czas, był grzeczny i zasnął mi na rękach. Jest cudowny !!!!! Taki prawdziwy Anioł !
Operacja ma się odbyć w przyszłym tygodniu jak infekcja nas opuści na dobre. Był u nas lekarz, który będzie go operować i powiedział, że to raczej kosmetyka :tak:;-)

jestem padnięta jak sto bandziorów więc wybaczcie mi

dziękuje za wsparcie

piękne wiadomoście i oby tak dalej żeby szło wszystko do przodu:-)

Pyszczku, ja podgrzewacza nie mialam. Do mleczka sztucznego podgrzewalam wode w czajniku bezprzewodowym i mieszalam z przegotowana, letnia, ktora mam zawsze swieza w dzbanku.

tak samo ja zawsze czajnik miałam koło mojego łóżka(bo akurat kontakt tez tam był ):-)i teraz też tak będe robić no ale z początku chce karmić z piersi bo jednak z tym jest najłatwiej i najzdrowiej:-)

No i widze że zrobiło się tu przepisowo:-)pychotności tu mi napisałyście:-)ja akurat teraz jestem najedzona śniadankiem i ciastkami bo tak o 10 dopiero zaczełam jeść ale tak czy inaczej miło się czyta te smakowitości:-)

PAULA ja sobie także skorzystam i nastawie abym miała miej stron zobaczymy jak mi sie to uda:-)

Anufifi ok popatrze sobie jeszcze na necie i potem zdecyduję czy w ogóle kupować, a jesli tak to jaki :-) tak czy inaczej chciałabym miec wybrany :)

PAULA także sobie ustawiłam i teraz mam 1005 strone:-)dzięki teraz będzie się lepiej czytać bo większa ilość postów za jednym razem:-)

reklama
Do góry