myślę, że podgrzewacz będzie lepszy bo osiągniesz wymaganą temperaturę, a w przypadku garnka możesz przegrzać i potem znowu musisz chłodzić
No fakt ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślę, że podgrzewacz będzie lepszy bo osiągniesz wymaganą temperaturę, a w przypadku garnka możesz przegrzać i potem znowu musisz chłodzić
Pyszczku jesli chodzi o balsam to sprawdze dzisiaj nazwe bo jestem w pracy...kupiłam w patece i jest rewelacyjny...
a bez podgrzewacza nie wyobrazam sobie zycia ...ja sobie zostawiam np na noc wode na odpowiednią temperature i jak Tom,us sie budzi to wsypuje tylko kaszke i minuta gotowe....jakbym tak w nocy grzała w czajniku czy na płycie to juz bym sie całkiem wybudziła....
poza tym słoiczki grzejesz własnie , swoje mleczko mozesz rozmrazac ...ten aventu na 3 stopniu grzeje wode niemal w minute ....
No i chciałam Was pochwalić bo Wasze modlitwy pomogły :-):-):-)
Kubuś ma już zdiagnozowaną infekcję i dobrany idealnie antybiotyk. Nie ma już gorączki a nawet ba! czuję się teraz bardzo dobrze :-) mogłam wziąść go na ręce i potulić. Słuchał mnie cały czas, był grzeczny i zasnął mi na rękach. Jest cudowny !!!!! Taki prawdziwy Anioł !
Operacja ma się odbyć w przyszłym tygodniu jak infekcja nas opuści na dobre. Był u nas lekarz, który będzie go operować i powiedział, że to raczej kosmetyka;-)
jestem padnięta jak sto bandziorów więc wybaczcie mi
dziękuje za wsparcie
Pyszczku, ja podgrzewacza nie mialam. Do mleczka sztucznego podgrzewalam wode w czajniku bezprzewodowym i mieszalam z przegotowana, letnia, ktora mam zawsze swieza w dzbanku.
A ja mam tak jakos ustawione, ze najnowsza mam zawsze pierwsza strone z ilus tam-teraz chyba z 670...PAULA także sobie ustawiłam i teraz mam 1005 strone:-)dzięki teraz będzie się lepiej czytać bo większa ilość postów za jednym razem:-)