reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam wieczorkiem:-)
dziecko zasnelo o 9ej bez smoka i zajelo mu to 3min wiec jest dobrze;-) w nocy pewnie beda pobudki ale nic to...za to w dzien pospal cale 45min nie wiem co mu sie stalo bo zawsze to jest ok 2,5 godz:baffled:
obcinalam dzis m i bruno sie przy okazji zalapal...szkoda mi troszke tych malych loczkow ale odrosna mam nadzieje gestsze i grubsze:tak:
m poszedl do pracy a ja z kieliszkiem porto i melonem;-)
Mejdia zycze zeby jutro Wojtus byl zdrow:tak:
Mamoot udanej imprezki:-)
Lilianka powodzenia w dostaniu sie do pracy w kancelarii:tak:
Azile nie ladnie tak zaniedbywac znajomych:-p
Agusia a jakie masz winko:-p
i gdzie Marlenka sie podziewa??:-)

Wilmek - Brunko szybko się oduczył , ja też muszę się zająć moim smokojadkiem! Tylko jakoś zebrać się nie mogę!:-)
Porto powiadasz - no to jak to się mówi " w górę serca"!
bo mi juz ostatni łyczek piwka został:-p:-(

Mejdia nocki mamy bez smoka ale w dzien jak m kladzie malego to mu daje smoka niestety...ale po nocce chce sie w tym czasie przespac a nie walczyc z usypianiem...ale popracuje nad tym jak skoncze prace...mysle ze juz latwo pojdzie:tak:
a nie masz jakiegos nastepnego pifka w lodowku?:-D
piatek a tu takie pustki hmmm...

Ja jestem bo m sie kapie :-p Obejrzelismy WTC... hmm ja nie wiem, ale chyba czegos innego sie spodziewalismy :zawstydzona/y: Piwko sie lalo, moze jeszcze posiedzimy... ;-) Zostal ktos jeszcze? Czy wszystkiego do malzow pobiegly? :-D

Jestem moje kochane:tak:

uffff,mam totalny zawrot glowy przez ta pogode,jest tak pieknie,slonecznie i cieplo,ze sama nie moge w to uwierzyc,dzisiaj spacerowalam po plazy,echhh tak to ja moge zyc:-D:-D:-Dmnostwo ludzi w miescie,wszyscy chwytaja ostatnie promyki slonca,bo potem to do maja lipa:-p

Wilmek ciesze sie,ze i Wy macie troche slonka,tylko Ty teraz w pracy:-p
chcialam dac zdjecia plazy,ale tak mam zamulony interenet,ze zrezygnowalam,jutro wstawie

reklama
Nareszcie sobotka :-)
Olinder budziła się w nocy 2 razy i 2 razy jadła kaszkę :szok:dobrze że nie wyła , zjada i usypiała przy łyżce :-)
Jak ja lubię odsypiać ostatnio te bezsenne nocki:-)

Do góry