Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ola w nocy co rusz poplakiwala i zanim zdazylam wstac z lozka to przestawala i tak z 5-6 razy... nawet w pewnym momencie m chcial isc ;-) ale go w konia zrobila
Rano korzystajac z drzemki malej wysprzatalam cale mieszkanko, jeszcze tylko lazieneczka czeka... ale to juz na T, choc on jeszcze o tym nie wie ;-) Potem szybki udany spacerek(nie zlapal nas deszcz bo niebo u nas zachmurzone na maksa
), potem obiadek i znow Olcie polozylam, a sama do kuchni - tym sposobem mam juz obiadek - placek po wegiersku i w piekarniku drozdzowiec ze sliwkami dla m bo kiedys mu tam obiecalam i chce sie wywiazac
Zostalo mi jeszcze troche sliwek - macie pomysl jak je ususzyc? w piekarniku, czy jak? 
Ehhh ale juz sie nie chce denerwowac, mam nadzieje ze z czyszczenia wroci cala, bo od poczatku niezle z nia mam przeboje :-(
,
!

Co za baba!

i to falszywy alarm 
a niech mi sie gdzies na ulicy napatoczy... 
A my planujemy (znaczy sie ja zaplanowalam a m nie ma wyjscia
) obejrzac film o atakach na world trade center
Dokladnie pamietam ten dzien... wszystko ogladalam od pierwszego samolotu na ccn
Do dzis mam ciarki jak o tym mysle 
Suknie jest dobraBo cóz Ci z tego, że zrobisz jej anty reklame - jak suknie bedzie zła...
Ale oby wszysto było dobrze i suknia leżała idealnie.
gdyby bylo inaczej nie zostawilabym tak tej sprawy... a zostawic nie moglam mniej, bo bym sukni nie dostala
Z reszta co mialam sie wyzywac na boguduchawinnej pani, ktora pracowala w pasmanterii obok?
Zastanawialam sie nad tel do niej (ale czy to cos da? jeszcze sie wylaczy i bede bardziej wsciekla...), juz i tak mam zszargane nerwy i zostawiam ta sprawe za soba