reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata oby to nie bylo przeziebienie,bierz witaminki:tak::tak::tak:w kosciach i mnie lamie.echh:-p
Jola witaj:tak:

Wstalysmy dzisiaj przed 7,ale bardzo dobrze sie czuje,dzionek wspanialy bedzie na 100% blekitne niebo juz jest i wlasnie wstaje slonko,marzenieeeeeeeee,pewnie pojedziemy na plaze,ale z rana ide najpierw do kolezanki na kawke i potem skoczymy na bujaweczki

reklama
Witam baby
JA wczoraj poszłam spać o 21 :szok:
A drugi szok , mała spała w swoim łóżeczku - i to 8 godzin- jestem wyspana że ho ho

Witajcie. U nas nocka ok. Kuba jeszcze śpi. Ja już umyłam włoski, wysuszyłam, umyłam lodóweczkę i teraz popijam caffe. Miałam iść na spacerek, ale pada deszcz więc posiedzimy w domku i poczekamy, moze pogoda sie poprawi

Jola witaj:-):-)

Mata mam nadzieję, że żad choróbsko Ciebie nie dopadnie. Jak nocka Wam minęła??

Kasiu pięknie Ola ci pospała. Naprawdę wielkie postępy robicie

Hej kobitki :-)
Marlenko dawaj do mnie ładną pogodę, bo u mnie paskudnie, pochmurno,pada i zimno, brrrrrrrrrrrr
Kasiu ale Ola robi postępy w spaniu :tak: super, oby tak dalej ;-)teraz na pewno lepiej jej sie śpi w łóżeczku, bo nikt jej nie przeszkadza ;-)
ja dalej połamana, a mała dziś w nocy tez świrowała, najpierw koło 1, ale dość szybko usnęła, a potem obudziła sie przed 4 i co chwilkę musiałam do niej łazić, o 5.30 skapitulowałam i dostała cyca (na kolację zjadła tylko 150 ml kachy) i potem obudziła się przed 8, znów jej dałam cyca i wstała po 9, więc jako tako sie wyspałam...

Witajcie
Ja dzisiaj ruszyć sie nie mogę, taka jestem polamana, normalnie jakbym 70 lat miala na karku - nie wiem jak dzisiaj bede funkcjonowala, jakis dobry masaz by mi sie przydał :-(
Nadia dzisiaj zrobila nam pobudkę po 5 hmm zaczela krzyczec mama, mama dalam jej pic i smoka a ona dalej marudzila sobie, ale zasnela o 6 i spalismy do 8

No nic ja lece ogarnac chalupkę i ide na spacer z czortem

Maajka nie tylko Ty nie masz czasu,
odkąd wróciłam do pracy to nawet nie siadam przed kompem.
Pobudka o 6.00, żłobek, praca, spowrotem 16.00, zakupy po drodze
tak, że wracam obładowana jak juczny osioł. Obiadek gotuję i już 18.00.:sorry:
Wraca T. ja ogarniam mieszkanko, kąpanko, usypianie i szykowanie na następny dzionek i jestem wykończona! Zasypiam jak tylko usiądę, muszę się przyzwyczaić!

Nocka bardzo jęcząca, katar się leje, a zęby idą!
Od wczoraj mamy czwórkę na górze czyli 11!:happy:

Mata, Kasiau garatulki dzielne mamy, szybko córy zapomną o cyculach!
Jola czekamy na Ciebie ;-)
Marlenka jesień idzie to i reumatyzm się odzywa, u mnie też....:eek:
Mata, Agusia - oby szybko wszystkie bóle przechodziły i Wam!
Ewunia oby Twój A szybko znalazł robotkę!

Krostki u Oli przyschły a w zasadzie to jest podobne wam powiem do ospy tylko większe ranki i głównie na brodzie i pojedyńcze czerwone kropki na szyi i z 2 na ciałku.
Bardzo szybko się to rozprzestrzenia - ale po maści jest spokój.
Może jak się uda to wkleję zdjęcie jak to wygląda w ramach edukacji i przestrogi dla was.
Pewnie by się to szybciej zagoiło ale broda to się cały czas ślini więc gorzej się goi

reklama
Do góry