reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)
Niby pol etatu pracuje,a brak mi czasu na bb....Ostatnio mialam troche zalatne popoludnia,bo kolega M wyladowal w szpitalu i pomagalam imtroszke jezykowo.
dzis czwartek,jeszcze tylko jutro i bedzie weekend:-):-):-)
Maja ostatnio nie chce ze mna wychodzic ze zlobka,tak lubi sie tam bawic;-)

reklama
oh oh jaka cisza na bb:-D:-D:-D korzystamy z niestety nielicznych już ciepłych dni? My właśnie wróciłyśmy z ogrodu. Małą ładnie pospała od 12 do 15 zjadła , wyszalała się i teraz siedzi je chrupy i oglada bajki:-D:-D ja troche już nas popakowałam, odprasowałam odświeżyłam itp, najdłużej zeszło mi jak zwykle wiązanie krawatów:-D:-D:-D

Majeczka dzielna diewuszka , super że się zaklimatyzowała bez prolemu:-D:-D

Witajcie kochane :-)

Jak tam kobiety pracujące po pracy? u nas ok. zaczynamy składać rzeczy i robimy wreszcie malowanie :-) farba jest, dzisiaj dokupiłam firankę i zasłony :-) o jaaaa, ale jestem podekscytowana, a jeszcze pobawię się w malarza :-p bo ja będę malować :-)

u A, wysyłamy oferty pracy, dzisiaj przysłali odmowę od jednego z pracodawców... ale walczymy dalej. Potem...

przysłali decyzję z urzędu miasta, potwierdzili nasze przypuszczenia, dostaliśmy odmowę przydziału mieszkania.

a tak to stare dzieje. Anula śpi, a Julka się bawi i ogląda ulicę Sezamkową.

udanego popołudnia kobitki

Witajcie!

Przepraszam że dopiero teraz, ale dzień miałam zalatany!
Wczorajszy wypad do kina zaliczam do udanych, film fajny w sumie taki sam jak poprzednie ;-) ale efekty 3D fajne ;-) tylko się z Ł wkurzyliśmy, bo wczoraj była środa z orange, więc wysłałam smsa żeby miec jeden bilet za darmochę, a oni w kasie mówią że na 3D ta promocja nie obowiązuje i lipaaa musieliśmy kupic 2 bilety (52 zł) :eek: a na stronie internetowej nawet nic nie napisali- świnie...

dzisiaaj mój Ł ma imieninki, dlatego zabrałam go rano po odwiezieniu Barta do żłobka na drugie śniadanko do Burger Kinga :rofl2::rofl2: a potem powiedziałam mu żeby wybrał sobie prezent no i wybrał bluzę i prezent z głowy ;-)

Byliśmy też dzisiaj na pogrzebie naszego zzajomego i spotakaliśmy kilku znajomych właśnie z tej szkoły gdzie razem chodziliśmy i poszliśmy wszyscy na kawkę, miło tak powspominac stare dobre czasy...

Teraz Ł wykąpał Barta a ja śmigam zrobic mu flachę ;-)

Witajcie. Ja tez dopiero teraz ale dzionek miąłam pracowity wysprzątałam porządnie od sufitu po podłog łazienkę i kuchnię. Padam na pysk:-D:-D Jutro tylko lodóweczka do wymycia mi została, piekarnik. I koniec:tak::tak::tak:
Kuba już śpi, Kacpra zaraz też pogonię i będę miałą świety spokój. hahahahahah
ZAbrałam jeszcze Do południa Kubę na spacerek na nózkach. To był dopiero nie lada wyczyn:-D:-D:-D Za nic w swiecie nie chciał isć tam gdzie ja, poza tym wszystkie skrzynki energetyczne i kłódki byly jego. Momentami tak krzyczął z nerwów że napewno cała ulica go słyszała

Ja się melduję , jestem padnięta , kila nocy zarwanych i nawet w pracy czuję jak moje myśli i ruchy zwalniają i zwalniają - szok.
Kupiłam dziś Oli tran na wzmocnienie - podobno rewelka - zobaczymy.
Byłam z mamą po pracy załatwić jej nowy telefon i 2 godziny z głowy , ale , niech tam się cieszy :-)

A propos tego budzenia Oli w nocy - ogólnie ma strasznie twarde kupy , chyba ją brzuszek boli od tych twardzieli. Już nie wiem co jej dać. Dałam jej owoce , banan , jabłko a ta nadal kupska ma twarde - pewnie bolący brzuszek to powód budzenia

Ja już mam ciszę i spokój w domku. Jak ja uwielbiam te wieczorki:-D:-D Siedzę sobie teraz w ciszy i piję pifffko

Daruuunia złóż Ł najlepsze życzenia od nas:tak::tak::tak:

Marlenko hop hop. Gdzie sie podziewasz, Kasia hop hop, Marta hop hop
Ula hop hop. Dziewczyny co z Wami. Gdzie się ukryłyście

OBECNA!!!!!!!!!!!!!

Mój potworek już spi, dziś spokojnie bez ekscesów zasnęła. Ale za to jakie rozwolnienie w dzień miała :szok::szok: szok w trampkach:szok::szok: cóż tydzień guwniany do końca:-D:-D:-D a ja właśnie sobie powoli się pakuję:-D:-D

reklama
Do góry