reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie laski z naszej bb paki :-D
Mała nam troszkę popsuła wczoraj plany bo wyła 2 godziny ponad z przerwami ...prawie jej cyca dałam ...udało się bez.
Ja nie wiem co jej jest , może kupić jej ten vibrucol czy co ?
No wyje i wyje , usypia na rękach a jak jąodkładam to w ryk . M jak ją brał to się wyrywała więc tylko ja ją nosiłam.
Potem już spała do rana :szok: i jak ja mam się wyspać ?
Uleńka suknia number one :-) wszystkie są ładne :-) ty lachonku :-)

reklama
Hejka :-)

Ja juz na nogach od 6... :sorry: Miałam koszmar z krawcowa w roli glownej :no:, przed 6 sie przebudzilam no i po spaniu... :zawstydzona/y: Ola wstala niedlugo potem, bo tatus dzis wczesniej do pracy wychodzil, wiec zdazylam pobuszowac juz w kuchni :-p Teraz polozylam ja zeby dospala i chyba zasnela bo cisza...

Kasia, ja mysle ze ten placz to na zebiska :zawstydzona/y: Ja smaruje dziaselka, a jak nie pomaga a placz jest rozdzierajacy - dostaje mala nurofen lub eferalgan (lagodzi bol i dosc szybko dziala), viburcol daje jak widze ze cos jest na rzeczy, ale nie boli masakrycznie... :sorry:

Ciao, ja już w pracce,
kawusia się parzy, a ja klikam póki co do was,
bo zaraz za robotkę się biorę!:-)
Kasiau - bidoku, ja też obstawiam że to zęby! Może Nurofenik pomoże
tak jka Joasiek radzi!
Mamootku fajnie, że już jesteś!
Zmykam bo szef idzie...:ninja2:

Hej laseczki!
Mejdija mam nadzieję, że kolega się pozbiera. Miał niesamowite szczęśćie, może da mu to do myślenia... i koniecznie potrzebuje Waszego wsparcia, bo ludzie tak ot sobie nie skaczą:no:

Mała nam troszkę popsuła wczoraj plany bo wyła 2 godziny ponad z przerwami ...prawie jej cyca dałam ...udało się bez.
Ja nie wiem co jej jest , może kupić jej ten vibrucol czy co ?
No wyje i wyje , usypia na rękach a jak ją odkładam to w ryk . M jak ją brał to się wyrywała więc tylko ja ją nosiłam.
Potem już spała do rana :szok: i jak ja mam się wyspać ?

Kasiu u nas dziś w nocy to samo było, mała od 12.30 do 3 z minutami budziła sie dosłownie co 2 min :eek: w końcu ja trochę olałam :zawstydzona/y: m poszedł ją ułożyć i spała do 7, calutka noc bez cyca :cool2:o 7 dostała, bo była jeszcze śpiąca, a mi sie nie chciało jej kachy robić :-p

Ja juz na nogach od 6... :sorry: Miałam koszmar z krawcowa w roli glownej :no:, przed 6 sie przebudzilam no i po spaniu... :zawstydzona/y:
koszmary to krawcowa powinna mieć, bo jak dzisiaj sukienka nie będzie gotowa, to całe bb do niej wjedzie z zadymą (z Daria na czele :-p)

Wilmek gratuluje w postępach z usuwaiem nałogów u Bruna :rofl2:
zaraz dam małej kachę i lecimy na zakupy, dziś na obiad spróbuję zrobić klopsiki w sosie musztardowym (moje ulubione danie z dzieciństwa, którego nie jadłam z 15 lat...) zobaczymy czy wyjdzie, bo nigdy nie robilam...

witam i ja dość wcześnie jak na mnie:-Dale mój bobinoks (Aguś secjalnie dla ciebie :cool2:) dzisiaj tak "płakał" i ciagnął mnie na ręke z łożka że nie miałam wyjścia musiałm wstać:eek::-D:-Da co się uśmiałam z jej aktorskich popisów wielkiej rozpaczy:-D:-D:-D

U nas nocka wbrew moim podejrzeniom spokojna!!!! Kasiu , Martuś ależ wasze panienki dają wam popalić. Mam nadzieje że to kły i jak się już wyklują będzie lepiej

Mamoot ja kocham wyjazdy ale nienawidze powrotów, stert prania, wdrażania się na nowo we wszytko:rofl2::rofl2::rofl2: ach uporaj się ze wszyskim szybko wracaj też do nas

Cisza , cisza , ja mam robotę i szef w firmie więc - haha - trzeba uważać troszkę
Basia , widzę że Natalcia konczy dziś okrąglutko 1,3 :-) gratulacje

Ależ ten czas leci ...

Nawet miałam wczoraj jej podać coś przeciwbólowego ale mam tylko czopy :eek:

Witam Was Ciepło w ten upalny dzionek...

Ja wlasnie skonczylam robić obiadek Nadii, jak wstanie to lecimy na spacer, katarek sam przechodzi, tylko w nocy Nadioza coś marudzila ale m wstal dał jej herbatkę i spala do 7:30 ...
Ja dZisiaj mialam kosmetyczkę, mam zrobione pazurki u nóg ufff ...po tej Grecji mialam lekki nieład ... :eek:
Ehhh widze, ze dziewczyny małe nie dają Wam w nocy pospać... ja to szczerze Wam powiem, nie daje Nadii zadnych leków przeciwbólowych, jak jej zeby wyłaziły to tylko zel stosowalam, no nie wiem, moze zle robilam... w kazdym razie życzę aby Ola i Dobrusia spały od dzisiaj spokojnie :))

No wlasnie - Gratulki dla Natalki :))

reklama
Basiu nadworna poetko BB :-D

Kasiu ja swojej koło 1 dałam nurofen a i tak darła sie do 3 :sorry: może taka noc :-p

Babeczki pracowac, pracować, im szybciej sie obrobicie, tym szybciej poklikacie z nami ;-):-D

Moja gwiazda niedawno usnęła a z godzinke sie w łóżeczku przewalała:eek: ja przez ten czas obiadek prawie cały przygotowałam, teraz tylko ziemniaki dojdą i gotowe. Chyba podłogi jeszcze przelecę, bo mała dziś wdeptała mi lubisia w panele i wytarła sie w meble :cool2:

Do góry