reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Szerze przyznam moj małż nie ogląda sportu , czasami boks, ale on leci w nocy hehehe więc luzik ;))) ale jak leci horror to ja nie mam szans na NIC hahaha

Oooo i jest Baska :))) no proszę znów rymuje ...

reklama
siemanko laseczki! Widze że nie tylko mój muł bagienny oglada tą kopanine:eek:ups 2:0 chyba już nie będzie dalej oglądać.....

widze że nastroje naszych bb-esków przynajmniej szaleńczo przyjemne!

Ja już po zakupach oto moja prezentacja
creation nr 1
DSC01097 [800x600].jpg

creation nr 2
DSC01084 [800x600].jpgDSC01090 [800x600].jpg

creacion alternative w razie gdyby jakieś jadełko mnie zaatakowało:cool2:
DSC01099 [800x600].jpg

Witajcie bb-owe kobiałki :-D

Ja czytam , czytam. ale ta niepewnosc jutra wytraca mnie z jakiejkolwiek checi do czegokolwiek :zawstydzona/y: Takze wiem co i jak u ktorej, ale chyba wybaczycie mi ze nie odpisze kazdej... :zawstydzona/y: daje znac ze zyje :sorry: W dodatku nie wiem o co chodzi z moimi oczami... jak wracam do domu, to łzawia i pieka na maksa :-( I tak siedze z 15/20min i wyje :sorry:

Ulcia - ja mierzylam kreakcje nr 1 i moja figura(bez tali) prezentuje sie w niej rewelka, takze to moj typ :tak: ale wszystkie kreacje superanckie :tak: i kupione dzis? :-pJa tez na targu bylam ale zaopatrzylam sie tylko w gacie na slub.. a przez suknie ktore widzialam dostawalam oczoplasu (moze przez to łzawiłam... :zawstydzona/y:)

reklama
wow ile to się na bb dzieje :szok: a ja tylko na momencik, m się prysznicuje a ja na bb ;-)

Ula w każdej kiecce nieźle wyglądasz, lasko jedna :-p
Agusia do męża marsz, niech rozmasuje zastałe kości (kompleksowa gimnastyka tez nie zaszkodzi ;-):-D)
Mejdija oj to zalatany dzień miałaś, ale dobrze, że sie w czasie mieściłaś ;-)
Joasiek spokojnie zdążysz wszystko kupić :tak: czasem jest tak, że mogłoby sie wydawać, że nic sie nie znajdzie, a tu wpadasz do jakiegoś zapyziałego sklepu i tam znajdujesz wszytsko co brakuje :cool2:
ja mam w końcu powera, bo od kilku dni to zdechła byłam... wzięłam podwójną dawkę witam,in (od miesięcy nie brałam) i czuje się jak nowonarodzona :cool2: aż chyba m skorzysta z tej mojej energii :rofl2:

Do góry