reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ależ Wy jesteście szajbnięte :-D

A ja już zbieram się do domku, Ł zaraz po mnie przyjedzie i jedziemy do teściów na obiadek, a potem do tego kina.
Jutro mam wolne, ale mam dużo spraw na głowie no i jeszcze ten pogrzeb :-(\

No nic tyo lecę się zbierac ;-)

reklama
moj korniszonek kochany jeszcze śpi:-D w międzyczasie zdążyłam skoczyć zawieźć bratu zapasowe kluczyki do jego auta bo swoje gamoń zatrzasnął w aucie!!!:dry:nie pierwszy raz mu sie to już zdaża wiec u nas w rodzince każdy ma w domu po komplecie zapasowych:-D:-D

reklama
ok babeski bb-eski;-) fruwam coś działać, mój bejbus się pewnie zaraz obudzi z wielkim głodem w oczętach!!!!!! see you later girls!!!!!

Do góry