reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata kobito wdzę że energia Cie rozpiera :-) poczytaj sobie jakąś książkę, albo weż szydełka w ręce, albo może się drzemni- jeśli lubisz ;-)

A ja dalej siedzę sobie i czekam na 16-stą, ale znając życie to coś pewnie zaraz się zesra i o 16-stej nie wyjdę :rofl2:

reklama
Witajcie kochane!!!

Asiowo, nie martw się, wszystko będzie dobrze!!! trzymam kciuki za Ciebie i dzidzia :tak: i super, że wreszcie P zaczął pracować :tak: wreszcie się coś układa :-)

Ja na razie nie opublikuję swego zdjęcia, bo szykuje mi się pobojowisko

udanego dnia kobitki, mykam do Ani, bo płącze

dzieki dziewczyny:tak:
wierze, ze z malenstwem wszystko ok;-)

ja zdjecia nie wstawie, bo musiałabym zrobic fotke mojego królestwa tzn łozka:-D:-pPaulinka spi juz 3 godzine, a my se w wyrku z laptopkiem urzedujemy:-D

ide obiad wstawic...

Dziewczynki moja mama poszła w końu z Olą do lekarza bo nam się to paskudztwo nie podobało na brodzie i sie okazało że to jakiś liszajec - zarażliwe - ale całe szczęście mamy maść odpowiednią i mam nadzieję że cholerstwo zniknie .
Daruunia fajnie że masz luzik - oby tak zostało do 16 stej.
Asiu i widzisz , było się tyle zadręczać - super wieści - mogłabyś wstawić fotkę sojego brzusia :-)byśmy sobie powspominały :-)
Marleka to 2 czwrórka na górze ale ona nie ma 3 :eek:

witam szanowne Panie! My już po pierszych zakupach, kupiłam małej dwie bluzeczki staremu koszule i krawat na to wesele a sobie,........ nic jak zwykle:eek::eek: mał próbuje zasnąć wiec po drzemce i obiadku podejście nr 2 może jakaś kiece upoluje!!!:-D:-D:-D

widze małpeczki że dziś troszkę luziku:-D:-D super

Lila fajnie że wszystko zmierza w dobrym kierunku

Asiowo teraz ty się uspokoisz to imaluszek też się rozluźni i napewno wszytko będzie dobrze!

no i gratulacje w sukcesach z odstawianiem od cycunia:tak::tak:

Marleka to 2 czwrórka na górze ale ona nie ma 3 :eek:
tak,tak Kasiu u nas tez sa 4 a 3 niet:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D

Ula ja tam wierze,ze ze spacerku nr 2 wrocisz z kiecuszka,a jak:-D

Mata,pierogiiiiiiiiiiiiiiii,farciara:-p

Asiu dziewczyny juz chyba wszystko napisaly,ja sie bardzo ciesze,ze Twoj m ma pracke,a Ty sobie lezysz i sie relaxujesz,oby tak dalej:-p:-p:-p

Agusia gdzie jestesssssssssssssssss???????????????????????????????

Ja wlasnie wrocilam z buja,buja,Marysia zasnela dopiero teraz,a ja wstawilam brokula:tak:

Kasiu oby szybko Oli zlazło to cholerstwo :crazy:
Asiu Kasia ma racje, wrzucaj brzusio;-):-D
Basiu to kiedy dajesz na zapowiedzi :rofl2: ale musi to słodko wyglądać :-D
Ula zakupki powiadasz, czyżby Cuprum :cool2: a jak tam gówniane sprawy u Ciebie :-p:-D:-D:-D

Gwiazda juz wstała, teraz rozrabia, zaraz zjemy obiadek i lecimy na dworek, póki jeszcze ciepło ;-)

reklama
Kobitki zazwyczaj wyłażą 4 a dopiero potem 3 (Kasiu juz nie pamiętasz :ninja2:)

heh u nas 2 niet a 4 wylazły:-D:-D:-D
dzis śmierdzących spraw narazie uniknęłam:-D:-D ale tylko narazie:-D:-D
tak Martuś masz racje jak zaupki to w Cuprum:-D:-D mała kocha jezdzić windą:-D:-D a i nie omieszkam sobie coś dziś sprawic a jak inaczej :-D:-D:-D oczywiśćie sie fotograficznie wam zaprezntuję jak już coś zakupię:-D:-D

Zuzol już od 12 do kocyka się tuliła na spanie w wózku a teraz jak ją położyłam od godziny cholera mała buszuje po łóżeczu już prześcieradło zdjeła z materaca wywaliła poduszkę:eek::eek::eek: och to moje dziecie mnie wykończy:eek:

Do góry