reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a to u nas trochę pustawo bo pokoik powoli się pakuje w kartony!
DSC01075 [800x600].jpg
co do śmerdzących planów to aż się boję :eek: jak mała szanownie wstanie to wstawie zdjęcie jej pobojowiska

reklama
Hejka,
ja tez ostatnio zagoniona jestem!
W pracy już 3/4 etatu, ale Wojtuś w tym tygodniu super -
zaakceptował w końcu sytuację!:-)
Wczoraj odebrałam W. ze żłobka zrobiłam zakupy i stoję przed drzwiami
a tu ...klucza nie mam!:no: Masakra, wracam się wszędzie i ani widu ani słychu, w pracy też :no:, a T wraca za 2 godz. Musiałam łazić w kółko głodna jak cholera ze śpiącym Wojtkiem w wózku:szok:. Okazało się że gapa zostawiłam rano u T. w samochodzie!!!:tak:
A dziś sie pochwalę - właśnie zdałam wewnętrzny z prawka !!!:happy::-):-):-)
Teraz mogę składać papiery na państwowy!

Lecę obiad kończyć - niestety o tej porze :eek:buuuu

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki!:-)
Ja dzis mialam spokojniejszy dzien w pracy.Maiprzeszedl juz prawie katarek.
Mam tylko chwile czasu,bo zaraz ogladam Grey's Anatomy-ale zrobilam na szybko zdjecie mojego balaganu na stole;-)

Cześć dziewczynki,
ja oglądam film i tylko na chwile tu zajrzałam:-).
Jutro nie ma mnie w pracy bo muszę załatwić parę papierków,
niestety w moim rodzinnym mieście gdzie dojazd pkp prawie 2,5 godz.
Kurcze, ale by mi się już to prawko przydało:tak:.
Muszę do 16.00 obrócić, żeby po Wojtka zdążyć!MASAKRA:szok:
Sorki, że nie piszę personalnie do każdej,
ale przyrzekam, że jestem na bieżąco;-):-D!
Chciałam pstryknąć swoje biureczko, ale baterie w aparacie siadły i teraz się ładują!

ello!!! mój obsrajluch:-D smacznie chrapie M ogląda jakiś wyciskacz łez:eek::eek::eek: a ja planuje sobie jutrzejszy dzionek, troche mi się nazbierało spraw do załatwienia pred wyjazdem!!! Wpadłam tylko sprawdzić co porabiacie i zmykam. Odezwę się jutro !!!!!!!!!!!!!!! buziole

reklama
Witam z rana moje panie
Basia - aleś spontan wymyśliła że ho ho , ja nawet zrobiłam zdjęcie ale juz nie miałam czasu go wstawić .
Mała mi dała pospać - hahaha - 3 pobudki a przy 3 to się już wkurzyłam i wstałam bo i tak budzik miał dzwonić za 30 minut. Ogólnie strasznie była marudna - moze ją coś bolało ???Odkryłam kolejny ząbek( ale musi siedzieć już jakiś czas bo spory - mamy 10 :-)
Dziś o 18 stejmam jeszcze zebranie w szkole

Do góry