reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
a to moj office,hahahahha

Załączniki

• 014.jpg
    014.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
Zuzia :-D:-D:-D
Ula to jakie gówniane plany są na jutro ;-):cool2: a co do napierniczania M to zawsze możesz stanąc na krzesło :-p:rofl2:
Darunia no to trzymam kciuki za necika w domku :tak:no i widzę, że Ł się stara;-)
Kasiu dla mnie nie byłby problem w przetrzymywaniu małej, ale jak ona mi się drzeć zaczyna, mostki w łóżeczku robi, normalnie cyrki, to mnie krew zalewa :wściekła/y: ale twarda musze byc, to cholera pośpi dłużej ;-) zresztą juz są skutki tego przetrzymywania, bo kiedys co chwilkę budziła się to na smoka, to żeby ja przekręcic,a teraz śpi 4 godziny i czasem zapłacze, ale śpi ;-)
my po zakupko-spacerku, mała zjadła obiadek i niedługo znów na spacerek, u nas skwar :szok: a wieczorem to ziąb znowu... jesień jak nic idzie...

moje domowe miejsce pracy ;-)
na drugiej fotce co robi Dobrusia z pokojem jak ja na chwilę na BB wchodzę :szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)
Zuzia:-D
Dobrusia,pokoj jak po wojnie:-D
mam nadzieje,ze dziewczyny tez powstawiaja foteczki,fajne tak zobaczyc skad klikacie:-D

Liluszko mam nadzieje,ze wszystko oki z mama???

dzisiaj slyszalam Liluszki glos,pierwszy raz,no,no,no,fajny,taki kobiecy.......very sexy

Marlenko ale to tylko fragment pokoju, nie będę pstrykała zdjęć z całego mieszkanka :cool2: sprzątam pobojowisko średnio co godzinę (częściej nie ma sensu :sorry:)

reklama
Hehe ależ macie szalone pomysły!

Ja podobno mam już neta w domu, także rzecz jasna wstawię zdjęcia z domku, bo z pracy niestety nie mogę ;-)

No to lecę do domku!:-)

Do góry