• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Joasiek jak coś będzie nie tak wiesz do kogo się zwrócić o pomoc:cool2::cool2::cool2::cool2: ja mam takie nerwy że lepiej dla otoczenia nie zbliżać się do mnie bliżej niż 5 m. A jak ja bym byla na Twoim miejscu to nie ręczyłabym za siebie:eek::eek:

Witam i ja dopiero teraz
od rana zabieram się,żeby coś napisać, ale cholera jedna mi nie daje (teraz mam nadzieje, że pójdzie spać)

Mamoot wszytskiego naj z okazji 18-tych urodzinek ;-):-D

Patyk udanego świetowania kolejnej rocznicy ślubu!!!

Wilmek trzymam kciuki za oduczanie Brunka od smoka :tak:

Darunia kurcze dużo masz tych obowiązków (nie dziwota, że tak sie o Ciebie bili ;-)), mam nadzieję, że szybko się wdrożysz:tak: a Bartuś chyba budzi się w nocy, żeby nadrobic czułaości za cały dzień jak Was nie widzi... oby zaczął juz lepiej spać

Lilianko zdrówka dla Ciebie i dziadka oraz mocno trzymam kciuki za powodzenie operacji Twojej mamy:tak:

Joasiek co za krawcowa :crazy: ja to bym też od razu pojechała, zadymy narobiła i zażądała jeszcze dziś gotowej sukni i napewno bym nie zapłaciła tyle, co by zawołała, co ta babka sobie myśli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ula ale Ci się kolejny dzień zaczął :sorry: Zuzia chciała mamie chyba nowa fryzurkę zrobić :cool2: a M weź na wstrzymanie, faceci zawsze jakoś opóźniony zapłon mają ;-):-D

mała w nocy lepiej spała (przetrzymalam ją z cycem do 3, ale koło 1 mała zaczynala cyrki... nie wiem dlaczego ona nie potrafi płakać, tylko od razu się drze ostro:crazy:, sytuacje opanowałam i pospała do 3, potem do 5 i koło 7 udało mi się ja znów połozyć, bo niby wstała i chciała sie bawić, ale jęczała :sorry: i pospala prawie do 9 :-p) tylko po tej nocce głowa mnie napiernicza... kawa nie pomogła, apap tez nie, zaraz chyba sobie drugą kawkę strzelę, może będzie ok :sorry:

Martuś wiesz co z tym moim mułem pasiastym zawsze tak jest , on zawsze w ostatniej chwili robi takie zamieszanie że tylko wziąść i szczelić go w tę łysą pałe:crazy::crazy::crazy: Prosze prosze jaka z Dobrusi śpiąca królewna się zrobiła!!!! Martuś twara babka z Ciebie trzymaj tak dalej!! Konsekwentnie do celu:-D:-D i nie przejuj się moja też nie płacze tylko piszczy cholera jedna tak przeraźliwie ze wyrobić nie idzie:eek::eek::eek: dobra ide ja położyć

Helllooo... znów zrobiłam sobie chwilę przerwy ;-)

Mata mam nadzieje że z mała sobie poradzisz i będzie wytrzymywała bez cyca :tak: aż w końcu się oduczy, no i strzel sobie drugą kakę- najlepiej z cytryną to Cię odrazu na nogi postawi!

Ula, Zuzol dba o Twój wygląd :-)

Joasie myśle że ta krawcowa weźmie się szybko do roboty, po takim telefonie napewno!

A ja w pracy dużo roboty mam, ale zrobiłam sobie przerwę! A Co! Głodna jestem, ale jedzenia brak- jedną kanapkę już zjadłam z rańca bo miałam chwilę... ehhh dzisiaj mi się coś dłuży- jak nigdy...

A nie napisałam Wam, że wczoraj przychodze do domu a mój szanowny mąż zrobił pierwszy raz w życiu obiad- krokiety (kupne) i barszcz czerwony- w proszku :-D ale wszystko już orzygotował, podał do stołu gorący już obiadek- no i wiecie co? dobre było, a nawet pyszne, mąż otrzymał pochwałę :-D

Ehhh a co tam, u Was? Jak dzień mija?

U mnie tez mały młynek w pracy to się nie odzywam:cool2:
Uleńka ale masz nerwy - wyobraziłam sobie Ciebie taką wkurzona jak napierniczasz swojego w głowę :-D
Ale za to godzenie jest potem przyjemne ...
Daruunia fajnie że zaglądasz w pracy- no kiedy ci w końcu tego neta w domu zrobią ?
Mata - oby tak dalej , przetrzymuj ją a zobaczysz postępy w spaniu .
Ola ma na tej brodzie juz nie jedną krostkę a prawie całą czerwoną brodę .
Maść która pomogła Weronice nie pomaga . Babcia dziś była w aptece i kupiła nową - jak nie pomoże to trzeba iść do lekarza
U nas te krochy się szybko powiększały i sątakie mokre jak opryszczka , w jedną noc z 1 zrobiły się 3 duże rany w zasadzie .
Dzięki dziewczynki za pochwały :-)

ten tydzień mnie chyba dobije!!!!
Kasiu wiesz ja też to sobie wyobraziłam i jakoś mnie śmiech ogarnął:-D musiałabym wsoko podskakiwać żeby go sięgnąć:-D:-D:-D

a dla urozmaicenia cobym sie nie obijała, moje dziecie znów dołożyło mi roboty. Otóż jak zwykle przed spaniem nockik, proszę ją zrób kupkę. Ona do mnie ee? (znaczy się kupa:-D) ja mowie tak kochanie ee zrób mamie! Niestety fiasko. Cóż trze oczy wiec hop do wyrka. Słucham cisza chyba śpi, poszłam do kuchni, i czuje jakżesz jedboznaczny odorek w powietrzu!!! Wchodze do niej (5 min nie minęło odkąd ją położyam) a ona cała w g..... cale łóżeczko w g... o pościli nie wspomne. A ona do mnie EE?:eek::eek::eek::eek: no z miejsca mnie trafiło!

Matko kochana a to dopiero wtoek!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry