reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
aj dajcie spokój, Zuzia dzisiaj przechodzi samą siebie! Jak nigdy nie było problemów z czasem na zasypianie, i cały nasz wieczorny rytuał przebiegał zawsze spokojnie tak dzisiaj poprostu awantura na calego, tylko wyjdę z pokoju ona te ruchome szczeble wykopuje aż wypadają z hukiem na podłogę.:crazy::crazy::crazy::crazy: do tego się drze tak przeraźliwie że szok!!!! M nadal obrażony!!! Ja mu się poobrażam , baran jeden! :crazy::crazy::crazy:

Kasiu no to pięknie Oleńka sobie radzi z rozstaniem z cycuchem!! I mamie daje się wyspać choć troszkę:-D:-D

Majeczko zdróweczka mróweczko!!!!

reklama
Marlenka i ja się cieszę że tak szybko to poszło i sprawnie , co prawda śpię jeszcze i nie chodzę po mieszkaniu tak jak lubię na golaska ale mała może z 2 razy mi chciała grzebaći szukała cyca jak miałam duży dekolt.

Kasiu jestem pelna podziwu,ale wiesz wydaje mi sie ,ze i Olenka byla gotowa na rozstanie z cycuniem:tak:

Ulenko,echhhh,takie zachowanie wskazuje na kolejne zeby,moja MArysia tak szaleje tez przy zabkowaniu,kilka dni i minie:tak:

Kasiu ale fajnie, że Ola tak ładnie sie odstawiła :tak: musze sie troche wziąć za tego mojego ssaka (najgorzej jak cyca w nocy, bo zaraz przekręca sie na brzuszek z cycem w buzi, a że zębiszony ma już sporawe, to mnie cholernie gryzie wtedy :eek:)

Ula ach Ci faceci... a Zuzi może rzeczywiście ząbki idą... moja też marudna, gryzie wszytko (w tym mnie, aż mi skórę otarła zębami i mam siniaka :crazy: i nawet nie wiem jak jej wytłumaczyc, że ma tak nie robić...), ciągle paluch w buzi i coś mi sie zdaje, że piątki się szykują (bo grzebie paluchem daleko...), a i ostatnia trójeczka juz prwie się przebiła...

Majka oby Majuni przeszedł ten katarek, a i dzieciaczki w żłobku dały odetchnąć, żebys miała siły na sekscesy, bo w końcu niedługo nowa fasolcia będzie ;-):-D

ja na szybko tylko, bo padam na twarz, przekopałam małej pokoik, uporządkowałam i popakowałam za małe ubranka, przejrzałam swoje ciuchy, wywaliłam to w czym nie będę chodzić (no i co ja teraz ubiorę :zawstydzona/y::sorry:), zawsze to pretekst do zakupów :cool2: potem porządek z zabawkami małej, ogarnęłam na błysk kuchnię, walczyłam w łazience, no i akumulatory padły :sorry: tak to jest, jak narzuci sie za duże tempo...

Obyście miały racje bo jak jej tak zostanie to nie wiem co zrobie:eek::eek::eek:

Martuś u mnie z tymi paluchmi w gardle to samo, ale to raczej nie zęby, poprostu franciszka jedna tak głęboko pcha paluchy aż ją ciągnie na wymioty, i co gorsza właśnie w tym celu je wpycha! Gryzienie mnie i kopanie z premedytają jest na porządku dziennym zwłaszcza przy zmianie pieluchy:crazy::crazy::crazy: i jak jej wytłumaczyć że nie wolno!!!!:crazy::crazy: Ja przez te poranną awarie , takich obrotów nabrałam że od razu cały dom wysprzatałam, obiad na 2 dni mam teraz i 3 prania zrobiłam! Teraz kto to poprasuje!!!!!:sorry::sorry: w szafach narazie nie robie porządków poczekam z tym do przeprowadzki!!!

Mata:szok::szok::szok:ale tempa nabralas,jestem w szoku:tak:
Ulenko napewno Jej tak nie zostanie,jeszcze kilka dni temu mowilam to samo Agusi i Basi,ze mi Marysia sie popsula obawialam sie,ze taka juz bedzie,zabek wyszedl i dziecko znowu jest soba:tak:

Dobry Wieczór
U nas weekend minał pozytywnie, dzieciaki mają sie dobrze, mnie tylko jakis katarek złapal ... ale przezyje:-D dzisiaj dzien poswiecilam na porządki, wlasnie skonczylam prasowac... ale przynajmniej jutro bede miala mniej pracki ...

widzę, że u Was wszystko w porządeczku :-) - to fajnie

Dobrej Nocki życzę

witam:-)
ja ostatnio troche pracuje wiec nie mam czasu i sily nic pisac:zawstydzona/y:
a po za tym postanowilam ze naucze Bruna spac w nocy tzn oducze go jedzenia smoka itp jak narazie cwiczymy zasypianie wieczorem bez smoka..wczoraj bylo 40min marudzenia dzis 20min wiec mam nadzieje ze sie uda..a z nocka powalczymy jak ma bedzie mial wiecej wolnego pod koniec miesiaca:tak: znajoma pozyczyla mi ksiazke pt. "Każde dziecko może nauczyć sie spać", nie z wszystkim sie w niej zgadzam ale mnie zmotywowala troche:tak:
trzymajcie kciuki zeby sie udalo:-)
Ula ale mialas dzien:szok:
Mata pracowita mroweczka z Ciebie:-)
Marlenka widze ze Ty nie umiesz posiedziec w domu:-D
milego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Mamocika z okazji urodzin

Wszystkiego najlepszego dla Patyczka z okazji kolejnej rocznicy slubu

Hej:-):-):-)

Wstalysmy o 6.30,ale i tak jestem mega wyspana,wlasnie pije kawusie,Marysia chrupie chrupki:-D:-D:-D

Wilmek trzymam kciuki za Ciebie i za Brunka

Milego dzionka laseczki

reklama
Witajcie kochane!

Widze że u Was dużo się dzieje...

Ula... ehhh te chłopy, mam nadzieje że m zrozumiał że dzicko trzeba pilnować, a co do Zuzolka... mój też taki marudny, chodzi piszczy ehhh, dobrze że do pracy chodzę :zawstydzona/y:
Kasiu- gratuluje odstawiania cyca! Widzę że dobrze Ci idzie! A mój Bart też ma jakiegoś dziwnego prychola na brodzie :baffled:
Marlenka, ależ Ty masz zajęc, zakupy, kawa, rower- super i pozazdrościć...
Mata... mówisz porządki hihi ja to nie wiem kiedy zrobie jakieś porządki...

Oj dziołchy nie mogę więcej pisac...
Szybko tylko napioszę, że w robocie młyn- wczoraj nie wiedziałam jak się nazywam, a dzisiaj przyszłam już po 7-mej żeby nadgonić... i w sumie nie nadgoniłam, bo czytałam bb :-D tęsknię...

Do góry