• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asia, a masz Gino Rossi czy deichmanna u siebie? Tam jest wiekszy wybór... ale i trochę ceny wyższe przynajmniej w GR tak jest...
a do jasnego, to chyba polujesz na brązowe butki?

http://www.gino-rossi.com/www/ znalzałam fajne skórzane :-p brązowe pólbuty... zreszta. sama zobaczysz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ula to się narobiło :crazy: współczuję porządków i cieszę się, że to ostatnie tego typu awarie ;-)
co do ccc, to może i są fajne butki, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że tylko te droższe (zarówno męskie jak i damskie) sa godne polecenia, a co do daichmana... porównując jakościowo buty ccc i daichmana, ten drugi wypada gorzej (np. większość butów w D to syntetyki, a syntetyk jakby nie był wyprodukowany to wielkie g..no, chowa się do prawdziwej skóry... i jak mam do wyboru buty z dermy w daichmanie za 150 zł, to wolę za tą cenę mieć skórzane w ccc;-) albo 2-3 pary syntetyków :-p)
jeśli chodzi o wybór butów, to w sieciówkach czasem trudno kupic cos odpowiedniego, a często małe sklepiki gdzieś przy halach targowych (nie centarch ;-)) mają więcej różnorodnych ofert :tak:
moja maruda w końcu odpadła, normalnie nie mam sił do niej... broi za dwóch, a ja ostatnio cierpliwości juz nie :zawstydzona/y: dobrze, że pranka zdążyłam zrobic i powiesić, bo to chyba ostatnie podrygi ciepłych dni (juz 2 dni przepalamy troche w centranym, bo zimnica :szok:)

Ewa, mamy gino rossi :tak: i to kilka ;-)
Ale czy za brazowymi patrzymy... hmm T ma stalowy garnitur :zawstydzona/y: Widzielismy juz jedne fajne w feniksie na rynku, wybieramy sie tam na dniach, mam nadzieje ze bedzie rozmiar :sorry: I bierzemy ze soba kamizelke zeby kolorystycznie zgrac :-D

Martuś ja dzisiaj tez do M mówiłam że trzeabybylo wieczorem przepalić w centralnym bo troche zimno, a mała nie chce spać pod niczym.

Asiu mój M miał stalowy garniyur do ślubu i miał czarne buty. Fajnie się komponowało z garniturem i jasną koszulą i musznikiem. Po za tym później sie ciemne do wszystkiego założy z brązem ciężej jest . Wiem z doświadczenia bo moj maM ma i takie i takie

reklama
Włąśnie Joasiek dawaj fotki, i sprawdzimy :-p
Ok :-), ale i tak fotki nie sa za wierniejsze... :-p Specjalnie na tle ciemnej szafy ;-)
Moja mala balagani ze szok :confused2: mam pobojowisko w domu...i co chwile ksiazeczki czytamy :tak: ale nie usiedzi tak za dlugo :-D chociaz teraz fotel to jej ulubione miejsce :cool2:

Załączniki

• dsc02760.jpg
    dsc02760.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry