• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka:-)

Pospalysmy dzisiaj do 7.20,ale jestem wyspana,chociaz w nocy Marysia kilka razy sie budzila i jadla mleczko,ja tez wstawalam siusiu ze 3 razy:-ppogoda wspaniala oby juz tak zostalo,zaplanowoalam sobie wypad do miasta,moje kolezanki sa w Pl tak wiec pospaceruje sama,polatam po sklepach,pojde do kawiarni na kawe i moze,powtarzam moze na ciacho:-p

Witaj Mejdia,milego dnia w pracy

Dziewczynki wstalyscie juz,co u Was???

Milego dzionka

reklama
To i ja sę zamelduje ;-)
Ewunia to gratulacje dla męża i to podwójne ;-)
Mejdija widać, że Woljtus zaczyna sie aklimatyzować, oby tak dalej ;-)
Marlenko jak zwykle zaganiany dzionek, ale chyba lubisz mieć dużo panów, no i smacznego ciacha ;-):-D
ja na chwilke, zmykam do marudy, od wczoraj przechodzi samą siebie... jak odpadnie do spania, to postaram się dłużej poklikać ;-)

Witajcie kochane!

Mój A dziękuje Wam serdecznie za życzenia :-)

a ja monitoruję konto i czekam, aż mi pensja przejdzie...

Piję kawkę, kto dołączy? bo samej mi smutno ;-)

Marta, jak Dobrusia?

Mejdia, życzę Ci zdrówka!

udanego dnia kobitki

podpisuję liste obecności!
my już po kawce ale co tam, mała sie po mnie wspina:wściekła/y: och jak ja tego nie lubię. Nocka jak zwykle. Ja to raczej od dzisiaj zaczne sobie podszykowywać i odświeżać rzeczy na ten wyjazd, bo pogoda piękna się zapowiada więc skorzystam. I z Zuzia później też trochę do ogrodu wyjdę!

Witam sie i ja :-)

My juz po spacerku ;-) Mala zazwyczaj spi o tej porze wiec troche nam sie przez spacerek przesunelo :sorry: i no zasypia w tej chwili z bolami :eek: nawet drugiego sniadanka nie zjadla :-( Ehhh, moze jak sie wyspi, wstanie z lepszym humorkiem i apetytem :zawstydzona/y: Planow sporo, bo sprzatnie zebralo sie w domku, zaraz sie za robote biore, korzystajac z drzemki... Potem pomysle o jakims obiadku, a jak m wroci wyskocze do solarium :zawstydzona/y: trzeba zalapac odpowiedni kolorek ;-) Jestesmy juz z Ola same, wczoraj m odwiozl mame na dworzec i pojechala :-( potem wyskoczylismy z mala do arkad i wreszcie mamy buty do sukienki dla Olenki i dla mnie :-D Tylko T ciagle bez butow do garnituru... :zawstydzona/y: ale ciezko kupic cos na stope 45/46 :cool2: i kurcze czasu coraz mniej...

Maajka - gratuluje podjetej decyzji :tak: my chyba jednak z m spasujemy poki co... :zawstydzona/y:
Mejdia - taaa, wrocil :-D na szczescie caly i zdrowy :tak: ale widac ze umeeeeczony staaaasznie :-D
Ewunia - trzymamy kciuki za pomyslne wiesci :tak:
Daruunia - mojej tez tak dziwnie "pachnialo" jakis czas temu przez kilka dni, miala problemy z brzuszkiem (aczkolwiek jej nie bolal) i robila brzydkie kupska :zawstydzona/y: dawalam jej lakcid i po kilku dniach sie unormowalo :tak:

Milego dzionka Kobietki :tak:

kobity co ja się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boże jak dobrze że się stąd niedługo wyprowadzamy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zeszłam z małą do pralni wstawić jej pranko otwieram drzwi a tam wody na podłodze z 5 cm stoi!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja sama!!!! Żeby było śmnieszniej odpływ główny się zapchał i wszytko wybiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam mała zamknąć bezpiecnie w jej pokoju a sama walczyłam z tym szlamem aż przepchalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tu mi wybija tam mała się drze w niebogłosy nówie wam jak cały tydzień będzie taki to ja dziękuję!!!! Na szczęście Ula zwana złotą rączką poradziła sobie:cool2::cool2::cool2: mała śpi a ja biore się za sprzątanie tego pobojowiska:eek:

Ufff, Ulcia, dobrze, że to opanowałaś w porę :tak:

Joasiek, ja też miałam z tym problem. Bo mój A jest ode mnie niższy... w końcu trafiliśmy na szewca, który robi buty na obcasach! i udało się. pod garniturem nie było tego widać... mój A ma 42 nogę, ale 45 też miał. Może do CCC się wybierz, tam maja duże obuwie.

www.ccc.eu - mają nawet obuwie nr 45 i 46 :tak: i za niedużą cenę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewunia, dzieki za podpowiedz :tak: ale w ccc bylismy juz wczoraj i lipa :-( T ma jasny garnitur i buciaszkow do niego wybrac cieeezko :sorry: w dodatku moj jakby to ujac... jest troche wybredny... :zawstydzona/y: Chyba bardziej ode mnie :-D
Ula, ja dobrze ze udalo sie opanowac sytuacje :tak: nie ma to ja zlote raczki kobiece :-D
Mala juz wstala po godzinnej drzemce, a ja zdazylam zrobic tylko porzadek w kuchni, nastawic pralke i poukladac rzeczy do szafy :sorry: Moze jest szansa ze rusze dalej przy kolejnym spanku... chociaz ostatnio poprzestaje na jednym :cool: Teraz stresuje mnie bo wspina sie ciagle na fotele, stje na nich i sie kolysze :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry