marlena nad
:)
Hejka:-)
Pospalysmy dzisiaj do 7.20,ale jestem wyspana,chociaz w nocy Marysia kilka razy sie budzila i jadla mleczko,ja tez wstawalam siusiu ze 3 razy
pogoda wspaniala oby juz tak zostalo,zaplanowoalam sobie wypad do miasta,moje kolezanki sa w Pl tak wiec pospaceruje sama,polatam po sklepach,pojde do kawiarni na kawe i moze,powtarzam moze na ciacho
Witaj Mejdia,milego dnia w pracy
Dziewczynki wstalyscie juz,co u Was???
Milego dzionka
Pospalysmy dzisiaj do 7.20,ale jestem wyspana,chociaz w nocy Marysia kilka razy sie budzila i jadla mleczko,ja tez wstawalam siusiu ze 3 razy
pogoda wspaniala oby juz tak zostalo,zaplanowoalam sobie wypad do miasta,moje kolezanki sa w Pl tak wiec pospaceruje sama,polatam po sklepach,pojde do kawiarni na kawe i moze,powtarzam moze na ciacho
Witaj Mejdia,milego dnia w pracy
Dziewczynki wstalyscie juz,co u Was???
Milego dzionka

och jak ja tego nie lubię. Nocka jak zwykle. Ja to raczej od dzisiaj zaczne sobie podszykowywać i odświeżać rzeczy na ten wyjazd, bo pogoda piękna się zapowiada więc skorzystam. I z Zuzia później też trochę do ogrodu wyjdę!
i no zasypia w tej chwili z bolami
nawet drugiego sniadanka nie zjadla :-( Ehhh, moze jak sie wyspi, wstanie z lepszym humorkiem i apetytem
Planow sporo, bo sprzatnie zebralo sie w domku, zaraz sie za robote biore, korzystajac z drzemki... Potem pomysle o jakims obiadku, a jak m wroci wyskocze do solarium
my chyba jednak z m spasujemy poki co...
Teraz stresuje mnie bo wspina sie ciagle na fotele, stje na nich i sie kolysze