• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Majeczka super wieści (kurcze wykrakałam, że A się niedługo zgodzi :cool2:), no to kraczę i teraz, żeby za 1,5 miesiąca pojawiły się Twoje II kreski tu na forum, a co , jak krakac to na całego ;-):-D

Darunia no to super, że Bartus coraz lepiej sobie radzi w żłobku, jeszcze troche to i panie poustawia jak trzeba ;-) a z tym internetem to przegięcie, dawaj no namiary na Waszego dostawcę, to mu d..e skopiemy, co on sobie mysli :-p

Ciekawe jak tam Kasia baluje, oby Ola dała się mamie wybawić :tak:

mała zjadła makaronz sosem pieczarkowym, baaaaaaaardzo jej smakował i jak do tej pory objawów żadnych nie ma, więc chyba ok ;-)

na spotkaniu klasowym było superrrr, a mała rozpłakała się tylko jak wyszłam z auta, potem była juz ponoć grzeczna z tatusiem :tak: no i tym sposobem omineło ja popołudniowe cycanie i dziś pocycała tylko na dobranoc ;-) zobaczymy jak nocka...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie laseczki:-):-) u mnie dzisiaj za oknem słoneczki, ale zumno. brrrrrr. Ale w porównaniu do wczoraj to jest ładnie. Wczorajszy dzień prawie cały przesiedziałam w domu. Lało i wiał taki wiatr:szok::szok: Ja wyskoczyłam sobie sama dokoleżanki.

Mata fajnie, że wyskoczyłaś sobie na spotkanko klasowe i że było fajnie.

Majeczko baaardzo sie cieszę:tak::tak::tak: Trzymam kciuki. I czekam na wiadomość:tak::tak:

Ciekawe jak tam nasz Kasia po weselu. Pewnie wyszalała się za wszystkie czasy.

Marlenko a Ty gdzie sie podziewasz. HOP HOP. Tym razem to ja Ciebie wywołuję;-);-)

Daruuunia fajnei, że do nas zajrzałaś. Niech w końcu zrobią Ci ten internet w domu, bo brakuje nam Ciebie. Dobrze, że Bartuś sie klimatyzuje w żłobeczku. A w pracy nie przemęczaj sie za bardzo;-);-);-)

hejka:tak:

Pospalam z Marysia dzisiaj,teraz popijam kawencje,pogoda straszna

Majka gratulacje:tak:
Mata super,ze tatus z Dobrusia swietnie sobie poradzili wczoraj:tak:
Bartusia gratulki,dzielny chlopak z Ciebie:tak:
Kasia halo,halo,jak tam po weselu???

Helloł
Ja tylko na chwilkę bo musimy zaraz jechać odebrać małą
Było suuuuper, nogi mnie bolą , wytańcowałam się za wszystkie czasy.
Wieczorkiem wstawię fotki.
Miłego dzionka mamusie moje kochane
Daruunia super że Bartul coraz lepiej w żłobeczku.
Majeczka już niedługo będzie dzidziulek poczęty.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,ja szybciutko, bo jesteśmy u teściów. Wszystko wyszło spontanicznie! W piątek rano odprowadzliśmy Wojtusia oboje do żłobka. Pożegnanie było znów pełne łez i T. wymiękł. Wziął wolne w pracy i o 11.00 zabrał Wojtka i pojechali do dziadków pod Łódź, mi spakował pare ciuchów i od razu po pracy wsiadłam w pociąg i przyjechałam do nich!Okazało się, że nie mam piżamy i jeszcze paru drobiazgów, ale to wszystko szczegóły...Nie wiem co będzie jutro bo wolnego już brać nie będziemy mogli...Nadrobie co u Was jak dziś wieczorkiem wrócimy do Wawy,miłej niedzielki!

no hello babeczki

Kasiu super że się wybawiłąś! Ja za tydzień poszaleje:-D:-D:-D już się nie umiem doczekać:-D:-D

Martuśka no to idąc tym tropem mężulo powinien zostawać częściej z Dobi to może i pożegnanie z cycuchem będzie łatwiejsze!!!Fajnie że mogłaś sobie wyjść!!!

Basia takie spontany są najlepsze, :-D:-D:-D

U nas pogoda za oknem beznadziejna! jacyś rycerze w pobliskim lasku latają:eek::-D:-D:-D z księdzem na czele:-D:-D:-D masakra:-D:-D my z M mamy zaplanowaną niedziele na nicnierobienie! wiec się byczymy. bede wieczorem żebyście nie tęskniły:-D:-D

No to i ja Was witam!

Mata super że spotkanko klasowe udane!
Kasiu i dobrze że się wybawiłaś!!!
Maajka gratuluje decyzji!!! No i powodzenia!!! :tak:
Mejdia fajny week miałaś! ;-)
Ula... hihi czasem trzeba zrobic nic :-)
Marlenka poprawy pogody życzę, o ile to możliwe... ;-)
Agusia fajnie, że mogłaś sama gdzieś wyskoczyć... :-)

A my znów u teściów, Ł robi grilla, Bart śpi, a teściów nie ma -gdzieś pojechali ;-) jutro idę do pracy... ehhh :-) z jednej strony fajnie, z drugiej przeraż mnie ogrom spraw i obowiązków... normalnie nawet nie mam czasu zjesc, kanapkę ostatnio dwa dni z rzedu jadłam już w aucie jak wracałam do domu, na dodatek 2 kg mi poleciały na wadze... z tego się cieszę aleprzez to cały czas mnie głowa boli... no nic muszę jakoś rozplanowac mój dzień w pracy :-) idę na inne wątki ;-)

reklama
Ja tez tylko na chwilkę, moelduję się, że żyję, mała dziś mega marudna i ledwo z nią wyrabiamy, co ja jutro zrobię :eek:

Darunia kurce, żebyś mogła cos tam podjadać, bo z horyzontu znikniesz ;-) ale widzę za to, że w weekend grilem nadrabiasz :-D

Ula ryzerze powiadasz? Kurcze to może Ci ze wczorajszej inscenizaji obrony Głogowa zabłądzili :-D albo jakies panieński/kawalerski sie przedłużył ;-):rofl2:

Mejdija trzymam kciuki za Wojtusia, żeby juz się zaaklimatyzował w żłobku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry