• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Napisalam wczoraj jeszcze do m i dostalam smsa tresci "Wlasnie w wiekszosci siedzimy na krzeselku ratownika wopr" Czy ktoras mi moze powiedziec o co kaman?? :-D:-D:-D
hmm czyżby wieczór kawalerski w stylu słonecznego patrolu :sorry: poczekamy co na to specjalista Ula ;-)

Witam i ja, nocka nawet, nawet jak na mozliwości małej ;-)
Joaś teściowa czasem czkawki w nocy nie miała:cool2:
Kasiu udanej imprezki:tak:
Marlenko jedne mysli mamy :rofl2:

reklama
Witam. My wstaliśmy sobie przed 9. Teraz kaweczka:-D:-D:-D i BB. Zdążyłan nawet makijaż zrobić, nieważne że jeszcze w piżamce ganiam:-D:-D

Joasiek mhhhhhhm tajemniczy ten SMS:-D:-D Ciekawe co tam panowie wyprawiali:-D:-D. Mata ma racje ja Ula się pojawi to moze uda jej sie rozwikłać tajemniczą wiadomość:tak::tak:

Kasiu zazdroszczę Ci tego wesela:tak::tak: Baw sie dobrze do biaego rana. I czekam na foteczki

Witajcie
Wow ale wczoraj zaszalalyscie ( na oddziale zamknietym to juz nie wspomne ):-p:-p:-D:-D:-)
U nas pobudka przed 7 bo Gwiazda kolacji nie zjadla ale naszczescie do 8 bawila sie w lozeczku :-)
U nas pogoda okropna wrrr :cool:
Udanej zabawy Kasiu zycze !!!
Joasiek hihi to chlopaki poszaleli ;):-) dobrze, ze odpisal na sms bo moj by nawet nie siegnal po fona hahaha:-D

witam szanowny babiniec!

Impreza na krzesełku ratownika :eek::eek: cos mi tu śmierdzi:eek::eek: ratowniczki to rozumiem ale ratownika?
u nas nocka normalnie, :-D tzm u malej ja do 3 zaczepiałam starego a on nic!!!! Oj ja mu się odpłace:cool2:
no i standart ja przychodze, wy znikacie...... ej......

Ostatnia edycja:
KAsiu ja na Dobrusie mówię demolka, bo gdzie wpadnie, to demolke robi :rofl2:
gwiazda mi odpadła już przed 11 a wstała po 8 :szok: ciekawe ile pospi, pogoda paskudna, to może po południu jeszcze pójdzie spać (jak tatuś będzie potrafił ja położyć :-p)
ja obiadek juz zrobiłam i sie zastanawiam czy mała może juz zjeśc pieczarkową :confused2: chyba same kluski w "sosie" jej nie zaszkodzą, bo pieczarek jej i tak nie dam... jak myslicie?

ja swojej gadzinie sosik czasem daje pieczarkowy, sam sosik! Właśnie próbowałam namówić moje dziecko żeby mi pokazała gzie albo co to jest "buba":-D chodzi i powtarza "buba" . zaraz ją położe spać! i chwile wytchnienia będę miała.

Ola jeszcze nie śpi , już mi wszystko opada ...

Z wprowadzaniem pieczarek do diety dziecka zaczekajmy do 2.-3. roku życia.- taki znalazłam wpis a z kolei w słoiczkach bobovity jest rizotto z pieczarkami po9 miesiącu :eek:

reklama
mała właśnie jadła juz te słoiczki i tam widać kawałki pieczarek (jest tam chyba z 15%), czytałam na różnych stronach, że grzyby jako takie mozna właśnie później wprowadzać, ale pieczarki po 12 m-cu i zdurniałam... nic dam małej dziś kluski z sosem bez pieczarek i zobaczymy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry