UrszulaL
Czerwcowa mama'08
bidulek, coż co się odwlecze...... spokojnej nocki MartuśDobra kobitki, miłego klikania, lecę do wyrka i mężulka (bidny spi, a tak się przymierzał, ale nie przewidział, że na noc moge @ dostać).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bidulek, coż co się odwlecze...... spokojnej nocki MartuśDobra kobitki, miłego klikania, lecę do wyrka i mężulka (bidny spi, a tak się przymierzał, ale nie przewidział, że na noc moge @ dostać).
ja proponuję zrobić któregos dnai wieczór panieński na zamkniętym, co by zgorszenia na otwartym nie robićI dzieki za przemily wieczorek :-)

rano t chyba tylko mój monolog bedzie do nadrobieniaNo nic kobialki, milo jest i pewnie nadal bedzie bo nocka jeszcze dluuuga ;-) Ja sie zbieram, moze uda mi sie rano nadgonic co jeszcze naskrobalyscie
Buziole wieeelkieI dzieki za przemily wieczorek :-)

spokojnej nocki
liknij na zamkniety

Jestem niedospana, bo ktos naprzeciwko urzadzal niezla imprezke
ola za to pospala do 7:30, wiec jakos funkcjonuje
A mama wstala przed momentem wiec dopiero moglam zajrzec co zmalowalyscie jeszcze
Napisalam wczoraj jeszcze do m i dostalam smsa tresci "Wlasnie w wiekszosci siedzimy na krzeselku ratownika wopr" Czy ktoras mi moze powiedziec o co kaman??