mata-kow
mama do kwadratu :)
My byliśmy w L w zeszły piątekAch kochane i ja zapraszam do siebie jeśli któraś tylko ma ochotę !!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My byliśmy w L w zeszły piątekAch kochane i ja zapraszam do siebie jeśli któraś tylko ma ochotę !!!!

ja tu siedze cichutko i nawet staram sie nie klikac za glosno
a Ty mi tu o gwizdaniu 
swojemu tez tak robieJoaś ja swojemy jak charczy zatykam nos, drastyczna ale skuteczna metoda
tesciowce sie nie odwaze 
My byliśmy w L w zeszły piątek![]()
kochana nie wyśmiałam ciebie tylko śmiałam się z zestawienia ja i zorganizowana, o matko ja to musze miec bata nad sobą zeby mnie zmobilizowaćUla czy mi się wydaje czy mnie wyśmiałaś co???????????????
A odwiedzę Cie po drodze jak będę przejeżdzała. Wpadnę na kawusie![]()

Aguś trzymam za słowo\!!!!!! BO MARTA BEDĄC W LUBINIE NAWET NIE RACZYŁA ZAJECHAC!!!!a kto ucieka ? ja dziś zamieniam się w wilkołaka wiec cala noc przede mnadziewczyny nigdzie narazie nie uciekajcie plisssss

a tak to mówisz, że niby że fajna jestem, a teraz się dowiaduję prawdyo TY BABO WSTRĘTNA JAK MOGŁAŚ !!!!!!!!!!!!!! WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!następnym razem nie daruje

;-):-)
Nie Ula? :-)