• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata fajnie,ze tak mozecie sie spotkac,jak dawno sie nie widzieliscie z???
teraz robimy druga turę, pierwsza była w lipcu ;-) a ja jak na złość dostałam @ :confused2:

Nooo mój ostatnio taki sposzczony przyjeżdża że nawet o obiad nie pyta:-p:-p:sorry: ...dopiero po:cool2:
:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zuza teraz pewnie na pełnych obrotach :cool2:

Marleńcia ja ci mogę zorganizować taki że hej...... :-D:-D:-D:-D
Ula to Ty biznes otwieraj, wzięcie miałabyś, że hej ;-)

ja panieńskiego nie miałam, ale szwagierka męża miała, tyle że w Niemczech. Cała imprezka była w jakiejś knajpce, a co mi najbardziej utkwiło w pamięci, to że chodziła przewieszona szarfą, że to jej ostatni wieczór za panny i chodziła po mieście z koszykiem pełnym prezerwatyw i je sprzedawała :rofl2: gumeczki rozeszły sie jak ciepłe bułeczki ;-)

ehh baby, tyle napisałyście, że ciężko wskoczyc w rozmowę :-D

reklama
tak mam się wbić na jana?:-D:-D

Marta powiem ci że mnie kreci organiozwanie takich imprez jak panieńsie czy wesela i wiem że bym sie w tym sprwdziła:-D:-D:-D z tym że raczej chyba nie ma na takie coś zapotrzebowania u nas.

Marta powiem ci że mnie kreci organiozwanie takich imprez jak panieńsie czy wesela i wiem że bym sie w tym sprwdziła:-D:-D:-D z tym że raczej chyba nie ma na takie coś zapotrzebowania u nas.
Ula, a ja widzialam ostatnio prgram o tym ze zapotrzebowanie na takiego typu imprezy jest i to spore :tak: A jaka kase z tego maja :szok: No szok!!!
I wbijaj sie, wbijaj! Ehhh Ty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry