• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata mój dzisiaj też jakiś marudny...

I ja jeszcze swoje 5 groszy dorzuciłam jak Ł robił grilla, tak się na mnie wkurzył że kazał mi się zbierac do domu... no bo ja też głupia jestem... zaczęłam mu dogryzac że u teściów nigdzie nie mogę Barta zostawić samego, schody nie zabezpieczone, na podłodze wszędzie płytki, na ogrodzie oczko dosyc duże i tak mu chodziłam i brzęczałam nad uchem... no i przegięłam... ale pozniej zrozumiałam że to nie jego wina i przeprosiłam, także już jest dobrze :zawstydzona/y::-p;-)

Ejj dziołchy mam dziwne pyatnko... od wczoraj Bartowi dziwnie pachnie... aczkolowiek trudno to nazwać zapachem z buźki... hmmm i się zastaniawiam od czego? Sam Bort jak się budzi to tak mlaska buzią jakby coś niedobrego zjadł,a naprawdę nie ładnie czuć... spotkałyście się z czymś takim u dzicka małego? :confused2:

reklama
witajcie:tak:

Majeczka! Super... to zycze powodzenia i upragnionych 2 kreseczek na tesciku w przyszłym cyklu:-)

Mata... super, ze wyskoczyłas na spotkanie klasowe, az zazdroszcze:tak:Super, ze tatus troche posiedzial z mała. Mam nadzieje, ze juz przestała Ci marudzic mała ksiezniczka;-)

Kasia... extra, ze sie wytanczyłas, wyszalałaś... :tak:ciekawe jak tam Olenka! Ja tez czekam na foteczki;-)

Mejdia... super taki spontan, korzystajcie jak tylko mozecie;-)

Ula... rycerzyki w lasku, musisz miec fajny widok:-D

Darunia... 3maj sie tam w tej pracy:tak:Ale wyobrazam sobie jak odzyłas wracajac do pracy:tak:Obys jak najszybciej sie odnalazła i roboty ubywało;-)

U nas dzis dzien pełen lenistwa.. ja nawet uciełam se drzemke po południu:tak:Braciszkowi auto pozyczylismy i tak se siedzimy i mała maruda lata i nam marudzi nad głowami, P. juz czeka az spac pojdzie:-p

W ogóle P. zdecydował sie jednak na robote u mojego wujka:tak: Robota mniej ciekawa, ale bezpieczniejsza, mniejsze ryzyko, ze w grudniu zostanie znow bez pracy i lepsza szansa na wieksze zarobki:tak:Od P. bedzie zalezec ile zarobi tak naprawde, bedzie sie starał i znajdzie sie w tej pracy to bedzie luz. Zobaczymy... zaciskam za niego kciuki i mam nadzieje, ze damy rade sie utrzymac z jego wypłaty:tak:

Wracam do marudki, miłego wieczorku!

Dziekuje Wam za gratulacje i Mata-dzieki za krakanie;-)
Daruunia-Maja od jakiegos czasu ma nieprzyjemny zapach z ust.Mysle,ze to po prostu jak u doroslych zbieraja sie juz te wszystkie paskudstwa w buzce,zwlaszcza w nocy.

witam witam
rycerze gdzieś znikli:-D:-D my z M jednak wybraliśly się na spcer z mała na plac zabaw. :-D:-D:-D:-D ale już chlodno i niefajnie sie robi

Darunia ja mam to samo u moich rodziców, schody oczko itp....:sorry:
Asiowo napewno teraz już będzie tylko dobrze:-D:-D:-D trzymam za was kciuki

Daria ja tez nie lubię Oli pilnować u mamy bo tam ciągle muszę za nią chodzić a w domku to inaczej.
Ola padła u rodzinki po 19 stej ale wiecie co ? w dzień w ogóle nie spała , chyba czuła że ją mamy zostawić. W nocy budziła się na picie ale ogólnie była bardzo grzeczna.
Widzę że można ją zostawić na noc u kogoś to luzik. :cool2:

Daria moga byc pasozyty - szczególnie ze łazi teraz do złobka - obserwuj go po prostu a sa jakies inne zmiany w zachowaniu? A moze wcale nic mu nie jest, to nie musi byc objaw niczego.
A pije dalej Pepti czy zwykłe mleko?

jejku przepraszam ale nie mam kiedy was czytac.....

No nareszcie przebrnęłam, :-)
piątkowe panieńskie i sobotnie pogaduchy...:tak:
Mata trzymam teraz kciuki, żeby Tobie się udało troskę zredukować karmionka, a wiesz śniłaś mi się ostatniej nocy...:tak:
Asiowo super, że P. ma prackę, a to, że go wybrali po 3-cim etapie powinno go nieźle dowartościować!
Maajka super, że mąż się zgodził na drugie dzidz, teraz to czekają Was upojne noce!
Ula biznes otwieraj bo pomysłów Ci nie brakuje!:happy: A Zuzi odpuść ten nocnik, bo ponoć dzieci w tym wieku jeszcze nie umieją kontrolować siusiania...;-)
Joasiek jak tam po kawalerskim, cały wrócił :-D:-D:-D?
Darunia, super, że Bart tak dobrze się zaklimatyzował, a co do buźki to czasem cos w brzuszku się psuje i rozkłada tak jak u nas... nie ma się co martić.
Kasiau, obie sukienki super, widać, żeś się wyszalała nareszcie! No i Olcia się spisała;-)!
Zuzkus to szlejecie w sypialni, że hoho, mąż ma fantazję i guścik ;-):-D
Idę podszykować ciuszki na jutro - pa!:-p

Witajcie kochane...
Nie odzywałam się jakiś czas, ale mam "wymówke" ;-)

Mój Adam ma jutro urodzinki, a dziś zrobiliśmy torta i mieliśmy paru gości ;-) niedawno się rozeszli i teraz mam chwilkę na BB. Małe już śpią.

Jutro dostanę pensję, jedziemy po farby, malujemy!!! a musze kupić Julce łóżeczko :-) a i na tyg mają się odezwać w sprawie Adama pracy, oby były pomyslne wieści!!! ach, byłoby cudownie!!! :tak:

reklama
Witam zimnego ranka,
jestem juz w pracy, troszkę wcześniej więc moge sobie poklikać!;-)

Ewunia Sto lat dla Adama i oby ta prace w końcu znalazł,
widzisz powoli wszystko sie układa:-)

Ja od wczoraj mam @ więc zaraz musze sobie łyknąć jakis ibupromik,
bo powoli zaczynam wymiękać ;-):-D!
Dziś jestem na 6 godz. zobaczymy jak sobie Wojtek poradzi!
Bez płaczu się nie obyło, ale na początku się trochę zmuszał więc
nie jest chyba tak źle.:happy:
Idę po kawkę - pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry