reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kurcze, czarne to on ma juz do garnituru... woli cos jasnego :-p Az zaluje teraz ze nie kupilismy od razu jak nam w oko wpadly te w feniksie... :sorry: ale byl czas a teraz niestety goni coraz bardziej :-( Pani krawcowa z sukienka tez sie nie spieszy :crazy: Ogarnia mnie coraz wiejszy stresssss :cool:
Moje dziecie zastrajkowalo z obiadem... :zawstydzona/y:chyba nie przepada za buraczkowa... :-p zrobimy za godzine podejscie nr 2 :tak:

Ostatnia edycja:
Joasiek ja proponuje ciemny fiolet:tak::tak::tak:

Dzionek dzisiaj mi sie strasznie dluzy,najpierw z rana poszlysmy na bujaweczki,potem polatalam po sklepach,Marysia zasnela w wozku wiec poszlam na kawke z bratem,wrocilysmy zjadlysmy zupencje i wybralysmy sie na rowerek,teraz wlasnie usiadlam do kompa,ufff...

Dziewczynki piszcie,piszcie....

Wcinam tosta i pije herbate z mlekiem,lubiecie bawarke???

Ostatnia edycja:
ach a ja dalej wlcze z moją złośnicą ! Byłyśmy na spacerku (wszystkie kamienie na naszej trasie zostały wyzbierane:crazy:) teraz płacz bo do domu trzeba było iść. Oczywiście zostawiłam ja z M na chwile , on jak zwykle się wyłożył jak długi przed tv a mała szalała i sięgła z komody jego kubek z piciem!!! i co .... wylała na siebie!!1:crazy::crazy::crazy: dobrze że to nie była kawa! Ale mu się zebrało!!! teraz siedzi obrażony . Wogóle przyniusł nieciekawe newsy z pracy! Jego koleżanka z biura jest w ciąży, była dziś na usg - będzie miała syna z tym żę usg wykazało że maluszek ma 3 torbiele na mózgu:-:)-:)-:)-( normalnie aż mnie w sercu zakuło jak mi powiedział! Lekarz powiedział że jeszcze jest szansa że sie wchłoną ale ona jest załamana i przerażona............

Witam laseczki
Ula ale ci się zaczął tydzień , nie ma co , oby juz to był koniec .

Ja dziś z moim m nie wyrabiam , tak mi rano popsuł czas że w końcu ledwo zdążyłam do pociągu ale biegłam - a potem stał 25 minut bo nie miał zgody na dalszą jazdę z powodu awarii innego pociągu.
Moja mama dziś się skarżyła na Olę że strasznie rozrabiała :-D:-D:-D
Ogólnie małej wyskoczyła jakaś opryszczka na brodzie i juz się rozniosło z jednej plamki na 3 :wściekła/y:smaruje jej to maścią cynkową ale to jest takie miejsce że cały czas to zaślini i chyba ciężko to będzie wyplenić.
Joasiek , nie martw się z tymi butami , na pewno zdążycie kupić. Ostatecznie założy ciemne dodatki i będzie ok.

No to u mnie ten ciezki poczatek tygodnia........W pracy ciezko,Maja wywalala sie caly czas i teraz ma otarcia na czerwonym nosku.Do tego przeziebila sie i ostatnie dwie noce byly ciezkie,bo czesto budzila sie z placzem przez zapchany nos....

Oj , moja ma katar z tydzień już .
Noce - hmmm... poszła spać o 19,30 , ciekawa jestem o której się obudzi.
Odkąd odstawiłam cyca to wczoraj ciągiem spała 7 godzin. Żeby sie wyspać , musiałabym iść razem z nią spać .

reklama
Marlenka i ja się cieszę że tak szybko to poszło i sprawnie , co prawda śpię jeszcze i nie chodzę po mieszkaniu tak jak lubię na golaska ale mała może z 2 razy mi chciała grzebaći szukała cyca jak miałam duży dekolt.

Do góry