mata-kow
mama do kwadratu :)
Joasiek czarne na pewno będa pasowały i chyba najszybiej znajdziecie cos pasującego dla Twojego M 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Az zaluje teraz ze nie kupilismy od razu jak nam w oko wpadly te w feniksie...
ale byl czas a teraz niestety goni coraz bardziej :-( Pani krawcowa z sukienka tez sie nie spieszy
Ogarnia mnie coraz wiejszy stresssss 
chyba nie przepada za buraczkowa...
zrobimy za godzine podejscie nr 2 

) teraz płacz bo do domu trzeba było iść. Oczywiście zostawiłam ja z M na chwile , on jak zwykle się wyłożył jak długi przed tv a mała szalała i sięgła z komody jego kubek z piciem!!! i co .... wylała na siebie!!1

dobrze że to nie była kawa! Ale mu się zebrało!!! teraz siedzi obrażony . Wogóle przyniusł nieciekawe newsy z pracy! Jego koleżanka z biura jest w ciąży, była dziś na usg - będzie miała syna z tym żę usg wykazało że maluszek ma 3 torbiele na mózgu:-

smaruje jej to maścią cynkową ale to jest takie miejsce że cały czas to zaślini i chyba ciężko to będzie wyplenić.