reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia i my bardzo tesknimy za poranna kawka i wogole za Toba,mam nadzieje,ze szybciutko nadgonisz i przyzwyczaisz sie do rytmu pracy,pamietam tez mialam bardzo podobnie np robilam jedno,musilam myslec o drugim i zaraz wolali mnie do czegos tam innego w miedzyczasie mnostwo telefonow,cos w stylu ostrego dyzuru:-D:-D:-Dmusisz sie poprostu wkrecic w rytm,zycze Ci tego
dziewczyny mojej kolezanki niunia miala takie krostki na brodzie,czasami bardziej czerwone czasami mniej,lekarz przepisal jej krem jakis taki bakteriobojczy,wydaje mi sie,ze to od podnoszenia roznych rzeczy z ziemi,potem raczki wedruja do buzi,ale nie jestem pewna,u kolezanki corci tak wlasnie bylo

Kasia,a gdzie ty???????ja myslalam,ze wskoczysz na glowny...
Mata,Ula,Basienka,Mejdia,Agusia i inne foremki...gdzie sa wszystkie ranne ptaszyny????????

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:tak:Właśnie zasiadłam do Was z kawką:tak::tak::tak: Rano ogarnęłam chałupkę po imprezce:-p:-p bo wczoraj nie miałam siły już na nic. Kubalek bawi się autkami i na siłe próbuje cos do Was napisać:-D:-D:-D

Mamootowa Mamo wszystkiego najlepszego w dni urodzin, zdrowia szczęścia pomrańczy........

Patyczku najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

Kasiu super, że tak sprawnie poszło Ci odstawienie Olci:tak::tak:. 7 godz. ciągłego snu to naprawdę niezłe osiągnięcie ba nawet bardzo dobre:tak::tak:

Ula ale Ci sie tydzień zaczął:szok: Nieżle. Ale widzę, że Ty to taka złota rączka jesteś. Wszystko zrobisz. I jeszcze na sprzątanko Ciewzięło. Pracuś pracuś:-p:-p:-p A Zuzol może faktycznei na ząbki tak zaczął rozrabiać. Wszystko za niedługo się wyjaśni

Wilmek trzymam kciuki

Hellloooo, a ja sobie rozłoźyłam papiry na biurku i szybko bb wyłaczyłam :-)

Kurcze moj Bart źle mi sypia w nocy, z Ł już nie dajemy rady, płacze przynajmniej z 8 razy!!!! No nie wiem co mi się z dzieckiem stało... wiem że zęby idą bo i się ślini i już widac trójki... ehhh

Mamocik najlepszego z okazji urodzin!
A dla Ciebie Patyk najeszpaszego z okazji rocznicy... :-)

Aguś Ty imprezowiczko! :-D
Kurcze a ja w sobotę mam imprezkkę, a w sumie nie wiem co mam zrobic, bo w sobote jestem w robocie do 16-stej, a w niedziele mam dyżur telefoniczny- pić nie będę mogła... a na zamianę nie mam chyba szans... kurcze a ustawiliśmy się ze znajomymi od maja...

Dzien Dobry
Ja juz po sniadanku... ale kawe jeszcze sączę... dzisiaj wstalismy po 8 i o maly wlos do przedszkola bym sie spoznila z Fabianem.
Dzisiaj moj dziadek wychodzi ze szpitala ale moja mama dzisiaj ma operacje wrr... ciagle cos - siedze jak na szpilkach i czekam na wiesci!
Nadioza dostala katarek ehh chyba ja gdzies zawialo no nic , taka teraz zdradliwa pogoda.

Najlepszego dla Mamotka i Patyczka :-)

Miłego Dnia życzę

Dzien doberek w ten sloneczny poranek :-D

Ja juz na nogach dawno ;-) mala padla na swoja pierwsza(i oby nie jedyna) drzemke :tak: Sama chyba zaczne lykac witaminki, bo jakas otumaniona i spiaca ciagle chodze :zawstydzona/y: A mojego szoguna musze pilnowac bo kombinatorka straszna mi sie trafila :sorry: Wczoraj przymierzala moje buty na obcasie i probowala w nich chodzic :-D oczywiscie z marnym skutkiem ;-) Na spacerek po obiadku, dla nas mam z wczoraj :-)

Mamoot - najlepszego :tak: gdzie jestes?????
Patyk - serdeczne zyczonka z okazji rocznicy :tak:
Daruunia - ja tez mam wstawanko w nocy po kilka razy :zawstydzona/y: wczoraj byla syrena na maksa przez okolo 30min :zawstydzona/y: musimy te zeby przetrzymac... tylko te nasze szkraby tak boli :sorry:

Witam kochane mamuśki

Mamoocikuws zystkiego najlepszego w dni urodzin.... spełnienia marzeń

Patyczku najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu

Witam jak zwykle przed południem! U nas nocka spokojnie, rano mała niemalże za włosy mnie z łóżka wyciągnęła:crazy::crazy::crazy: szalała ze swoją szczotką i postanowiła mnie uczesać, wiec sobie wyobraźcie czym to się skończyło dla moich włosów:crazy: z M stan wojenny wczoraj w nocy kłótnia i stwierdziła że sama mam jechac na to wesele do znajomych, itp. Dupek jeden!!!! tyle na tą chwile bo już Zuza mi żyć nie daje.:eek::eek::eek:

Wrrr ale sie znerwowalam :wściekła/y: Dzownie do krawcowej z pytaniem jak tam moja suknia a ona do mnie ze jeszcze jej nie tknela :wściekła/y:Myslalam ze wyjde z siebie i stane obok :crazy: Oddalam ja w zeszly poniedzialek i miala byc najpierw pod koniec tygodnia, potem jak zadzwonilam - na poczatku tego a teraz sie okazuje ze mamy ciagle czas :wściekła/y: Wygarnelam jej ze mam slub za 2tyg, musze oddac ja do czyszczenia i wyjezdzam z wrocka tydzien przed weselem!!! Umowione jestesmy na odbior w czwartek... bede zyla w nerwach przez 2dni czy aby zrobi... NO mowie Wam... daaawno sie tak nie wkurzylam :crazy: Czemu ludzie sa tak nieslowni?????

reklama
Do góry