reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

naucze go rozumu na stare lata :-D
ojj nauczysz:-D:-D:-Dzapamieta do końca zycia:-D:-D
no daj chłopu szanse...niech sie spełni:szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D
to juz Duniu wiesz dlaczego nie masz willi z basenem...:-D
jutro moglas miec tez nowe porsche...a tu dupa:-D:-D
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Kijek meza dopadłaś czy kminisz jak tu do Włoch na jutro sie dostac:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D
nie:wściekła/y: spier.. mi do drugiego pokoju:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie moje dziecko juz się wyspalo:szok: i czyta co jej mądra mamuśka pisze:zawstydzona/y::-D:-D

reklama
No masz Ci los:-( Chyba się poryczę:no: Ale jutro napewno ta liczbunia wyląduje na moim kuponie;-) Wtedy jak wygram, to napewno coś Wam odpalę bo to już wtedy Wam będę po części zawdzięczać to szczęście:-D:rofl2:

A tak w ogóle to jestem w szoku:szok: O tej godzinie grudniówki jeszcze live:szok:

Kankiya oj lepiej trzymaj Bianeczkę z dala od kompa, bo bidulka załapie coś tu od tutejszych zboczuszków :-D:-D A tak poza tym to szybko się wyspała:no: Pewnie wyczuła że mamcia desperadoska popija:tak:

ja to z nudow siedze Alex juz spi jak niedzwiedz od 20 Amo juz chrapie od godziny chcial mnie zbajerowac na co nieco ale ja bajerowalam dziadka i musialam go doprowadzic do konca:-D:-D jak by amo sie dowiedzial chyba byly by walizki przed drzwiami juz:-D:-D

ojj nauczysz:-D:-D:-Dzapamieta do końca zycia:-D:-D

:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

nie:wściekła/y: spier.. mi do drugiego pokoju:-D:-D:-D:-D a tak na poważnie moje dziecko juz się wyspalo:szok: i czyta co jej mądra mamuśka pisze:zawstydzona/y::-D:-D
no to bedzie miala szkole...:dry:mamuska popraw sie:-D

No masz Ci los:-( Chyba się poryczę:no: Ale jutro napewno ta liczbunia wyląduje na moim kuponie;-) Wtedy jak wygram, to napewno coś Wam odpalę bo to już wtedy Wam będę po części zawdzięczać to szczęście:-D:rofl2:

A tak w ogóle to jestem w szoku:szok: O tej godzinie grudniówki jeszcze live:szok:

Kankiya oj lepiej trzymaj Bianeczkę z dala od kompa, bo bidulka załapie coś tu od tutejszych zboczuszków :-D:-D A tak poza tym to szybko się wyspała:no: Pewnie wyczuła że mamcia desperadoska popija:tak:
pewnie ze tak....takjie tematy a ja mam isc spac....moze sie tu czegos od Was naucze:-D:-D:-D

ja to z nudow siedze Alex juz spi jak niedzwiedz od 20 Amo juz chrapie od godziny chcial mnie zbajerowac na co nieco ale ja bajerowalam dziadka i musialam go doprowadzic do konca:-D:-D jak by amo sie dowiedzial chyba byly by walizki przed drzwiami juz:-D:-D
"doprowadzic do konca" nie no...ja koniecznie musze sie skontaktowac z Twoim Amo...jka jutro obudzisz sie w pustym domu to mozesz to zawszdzieczac mnie:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D Oj dałby Ci popalić:tak: Mój szkrab też lula od 20-tej dzisiaj, niemężowego nie ma bo w delegacji do niedzieli w Lublinie ( i jeszcze komórka mu się rozładowuje a ładowarki nie wziął:-() , a ja siedzę jak ciołek i zamiast spać to bb;-)
Duniu ja odkat jestem na bb (luty) to nigdy nie widzialam w sumie tyle Twoich postow co wlasnie dzisiaj...zes sie wkreciła...tematy Ci podpasowały chyba,co?:-D:-D:-D

reklama
Do góry