reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry!

Kasiu podziwaiam Cię kochana- jeszcze troszkę i Ola nie będzie musiała jeść w nocy ;-)

A ja już jestem w robocie, przyjechałam trochę wcześniej- tak miałam autobus i jestem sama w wydziale :szok::rofl2: dlatego radio gra, i bb otwarte, nogi na biurku- to jest życie hahahaha :-D

Zaraz pewnie przyjdą chłopaki bo dzisiaj jesteśmy tylko we 4 i pewnie będziemy działać na mieście ;-)

Kasiu a ty spać nie możesz? :-)

reklama
Praleczkę u mnie to teraz Ł wstawia ;-) wczoraj też zrobił obiadek- ryż z kurczakiem i sosem- chłop się stara ;-) dzisiaj jedziemy na wieczór do znajomych, a jutro mam dyżur telefoniczny- znając życie to pewnie mnie wezwą do roboty.
już nie jestem sama, także pewnie już bede mniej pisac ;-)

To Daruunia super że Ł gotuje :-) jeszcze troszkę a będzie ci zrazy pichcił
Miłej pracy i żeby ci szybko czas zleciał ale spokojnie

Witam z rana:-)

wstalysmy 6.30 sloneczko przepieknie teraz wschodzi,bylam juz z psem,a teraz popijam kawke,jak mi sie sasiedzi obudza wstawie pranko:tak:

Kasiu,ale masz raj teraz z Olenka:tak:wspaniale

Darunia milej pracki i udanej bezalkoholowej imprezki;-):tak::-)

Milego dnia foremki:-)

lapie jak moge Kasiu,dzisiaj tez jedziemy na plaze tylko juz w wiekszym gronie,Marysi chrzestna z mezem i moj brat z dziewczyna,ale najpierw z rana pojde z Marysienia na plac zabaw,ona tam chodzi jak burza za raczke,a po domu nie chce,mozliwe,ze widzi tam duzo dzieci i nasladuje albo zapomina sie

Marlenko dzień dobry ;-)
Fajnie że Mania ładnie Ci chodzi na placu zabaw, jeszcze troszkę i po domku będzie biegać, mi jak Bart się rozbiegał to szok- a wczoraj mi na krzesło do karmienia właził i .......:szok:........skakał- dobrze że byłam obok bo go złapałam, a gdyby mnie nie było to by przecież mógł sobie nogi połamać... :no: z niego jest taki szogun że szok- kaskader- musiałam blat założyć to już nie miał jak wejsc.... :sorry2:

U nas pogoda taka sobie, słonka brak- a mi zimno i to szczególnie w ręce...

W pracy cisza... tzn. jak narazie spokój, wypiliśmy wszyscy razem kawkę i każdy się wziął za swoją robotę, a że ja nic nie mam to wskoczyłam na bb :happy: zaraz pewnie pojedziemy w teren ;-)

Aaaa, w końcu mam neta w domu, ale jest taki do du...y że szok- Ł wziął w playu i ja nie jestem zadowolona, kurde trzeba zasięgu szukac, i w ogóle zanim sie właczy neta to trzeba czekac nawet z 15 minut a czasem w ogóle się nie włączy i dup..a blada, niby jest 7 dni na zrezygnowanie i w sumie będę przekonywać Łukasza abyśmy inny wzięłi... bo mnie normalnie szlak trafia przy tym zmulonym necie... a jeszcze Ł podpisał umowę na 1,5 roku...

no a co u Was dziołchy? Kasiu a gdzies Ty zniknęłaś? Marlenkę jeszcsze widzę...
Mata, Agusia i cała reszta piszcie, piszcie poki mogę chwilkę z Wami posiedzieć, bo pewnie znowu bedzę musiała gdzies iśc, a potem bedę godzinę nadrabiała zaległości :-)

Ja juz sie wykapalam,wstawilam pranko,zaraz wychodziny na bujaweczki,Marysia oglada bajeczke i wcina kanapke z zoltym serem:tak:

Darunia fajnie masz chyba dzisiaj w pracy??

Agusia pojechala na zakupy,wiec Jej nie bedzie z rana...
Mata,Ulenka,Barbara,Joasiek,Wilmek,Mejdia,Ewunia,halo,halo gdzie Wy???????????????????????????????????????

reklama
Do góry