reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kacperek ma 95 cm i waży nie więcej niż 15 kg! a jest o cały rok starszy od Twojego :eek:
niezle!:-D wiem że moje dziecko jest wyrośniete heh
wszyscy mówią że wygląda na 4latka conajmniej :-p a lekarze aż oczy robią jak go na bilans przyprowadzam :tak: To tak w rodzinkę od strony męża, wielkoludy;-):-)
Paula ja też własnie czekam na mój serial!! :tak::-)

Kinga widać że Twój synek to duży chłopczyk :tak:

a ja zapomniałam że jutro rano idę na pobranie krwi :tak: w związku z czym pośpie 2 godzinki dłużej :-)

Zaraz film....do jutra dziewczynki!

Spokojnej nocy! :-)

Kinga mój ma 4 lata i waży 18 kg :-D:-D:-D fajnego masz syneczka

dzisiaj Kubuś niespokojny bo nie moze dostawać do żołądeczka jedzonka ale pozytywka go uspokoiła :tak: no i mogłam na rączkach ponosić ;-)

Royanna ja to samo brałam co Ty ale przed porodem samym bo już nic innego nie pomagało. Później fenoterol tylko dożylnie bo jest mocniejszy. Bierz sobie Isoptin pół godz przed fenoterolem nie będzie Ci serce klekotać :crazy: ja miałam prawie padaczkę jak brałam nieuświadomiona wszystko naraz.

Agnieszko dzięki za odpowiedź w sprawie Esculapu ;-) słyszałam już dobre wiesci o tej klinice ale chciałam wiedzieć czy dalej mają reputację niezszarganą :-D;-)

Jutro będzie decyzja co do drugiej operacji :baffled:

dobrej nocki

p.s. a ze mnie nadal się leje krew od czasu porodu :wściekła/y:

Czesc cioteczki:-)
Witam Was o poranku:tak:
Moj M zawiozl juz synka do przedszkola i nie bylo zadnego problemu z pojsciem-normalnie jestem zdumiona:szok:
Ja jem sniadanko a pralka pierze pranko:-)
Kinga mój ma 4 lata i waży 18 kg :-D:-D:-D fajnego masz syneczka

dzisiaj Kubuś niespokojny bo nie moze dostawać do żołądeczka jedzonka ale pozytywka go uspokoiła :tak: no i mogłam na rączkach ponosić ;-)

Royanna ja to samo brałam co Ty ale przed porodem samym bo już nic innego nie pomagało. Później fenoterol tylko dożylnie bo jest mocniejszy. Bierz sobie Isoptin pół godz przed fenoterolem nie będzie Ci serce klekotać :crazy: ja miałam prawie padaczkę jak brałam nieuświadomiona wszystko naraz.

Agnieszko dzięki za odpowiedź w sprawie Esculapu ;-) słyszałam już dobre wiesci o tej klinice ale chciałam wiedzieć czy dalej mają reputację niezszarganą :-D;-)

Jutro będzie decyzja co do drugiej operacji :baffled:

dobrej nocki

p.s. a ze mnie nadal się leje krew od czasu porodu :wściekła/y:
Co do wagi, moj ma 3latka, ciut ponad metr wzrostu(metr mial juz dawno przed wakacjami a teraz spodnie ma kuse;-)) i wazy ok 16kg-tak akurat.

Bershka- ja nie mam kolatania itd:baffled:, powinnam sie ciszyc, ale jak o tym czytam to zastanawiam sie czy to normalne. Ale moze dlatego, ze mam niska dawke Fenoterolu, a normalna Isoptinu a ogolnie jestem niskocisnieniowcem.

Kubus niespokojny bo chcialby cycusia-posmakowal juz go, prawda? Z Ciebie sie leje, bo nie masz synka w domku obok siebie i dlatego to wszystko dluzej trwa.

I Czekamy w takim razie na decyzje o operacji Kubusia:tak:

U nas narazie pochmurno, chlodno, zobaczymy co dalej. Milego dnia wszystkim Wam kochane!

witam.
ale wasi chłopcy to grubaski w porównaniu do mojego
122cm i 20kg.:-D
kurcze od rana mam zjechany dzień
ludzie potrafia być tacy złośliwi,a ja barzo przejmuję
sie każdą uwagą i przemyślam trzy dni.
jest naprawde smutno i w dodatku nie mam się komu wyżalić.:no:
dziękuję wszystkim za gratulacje.;-)

hej dziewczyny!

No mamusia to teraz musicie powtórzyć ognisko niebawem! :-):-p
A ile twój mały ma wzrostu? moj Filip ma równy metr. i waży 20kg
Moja Maja jest mlodsza od Twojego synka o mc a wazy ok 14kg i ma 96cm:-)tylko ze Maja ostatnio nic nie chce jesc to sie nie dziwie ze tak wazy!
witam.
ale wasi chłopcy to grubaski w porównaniu do mojego
122cm i 20kg.:-D
kurcze od rana mam zjechany dzień
ludzie potrafia być tacy złośliwi,a ja barzo przejmuję
sie każdą uwagą i przemyślam trzy dni.
jest naprawde smutno i w dodatku nie mam się komu wyżalić.:no:
dziękuję wszystkim za gratulacje.;-)
a co sie stalo??

Buziaczki dla pozostalych babeczek:-)

reklama
Tusia jeżeli mowa o dzieciach i ich wagi, to mój nie jest grubaskiem.Jak na swoj wiek jest wysoki i zbudowany z grubej kości tak jak ja i moj mąż:)
Tuśka jak coś to możesz się tutaj nam wyżalić! :tak:

royana to fajnie jak synek bezproblemowo poszedł do przedszkola. Smacznego! :)
Berksha czekamy na wieści o Kubusiu.

Ja dziś biorę się za pranie drugiego fotela c.d. mamy słoneczko wiec chyba bedzie przyjemnie dziś:)

MIŁEGO DNIA życzę wam!:happy:

Do góry