Paula25
szczęśliwa :)
Kacperek ma 95 cm i waży nie więcej niż 15 kg! a jest o cały rok starszy od Twojego 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niezle!Kacperek ma 95 cm i waży nie więcej niż 15 kg! a jest o cały rok starszy od Twojego![]()
Co do wagi, moj ma 3latka, ciut ponad metr wzrostu(metr mial juz dawno przed wakacjami a teraz spodnie ma kuse;-)) i wazy ok 16kg-tak akurat.Kinga mój ma 4 lata i waży 18 kgfajnego masz syneczka
dzisiaj Kubuś niespokojny bo nie moze dostawać do żołądeczka jedzonka ale pozytywka go uspokoiłano i mogłam na rączkach ponosić ;-)
Royanna ja to samo brałam co Ty ale przed porodem samym bo już nic innego nie pomagało. Później fenoterol tylko dożylnie bo jest mocniejszy. Bierz sobie Isoptin pół godz przed fenoterolem nie będzie Ci serce klekotaćja miałam prawie padaczkę jak brałam nieuświadomiona wszystko naraz.
Agnieszko dzięki za odpowiedź w sprawie Esculapu ;-) słyszałam już dobre wiesci o tej klinice ale chciałam wiedzieć czy dalej mają reputację niezszarganą;-)
Jutro będzie decyzja co do drugiej operacji
dobrej nocki
p.s. a ze mnie nadal się leje krew od czasu porodu
Moja Maja jest mlodsza od Twojego synka o mc a wazy ok 14kg i ma 96cm:-)tylko ze Maja ostatnio nic nie chce jesc to sie nie dziwie ze tak wazy!No mamusia to teraz musicie powtórzyć ognisko niebawem! :-)
A ile twój mały ma wzrostu? moj Filip ma równy metr. i waży 20kg
a co sie stalo??witam.
ale wasi chłopcy to grubaski w porównaniu do mojego
122cm i 20kg.
kurcze od rana mam zjechany dzień
ludzie potrafia być tacy złośliwi,a ja barzo przejmuję
sie każdą uwagą i przemyślam trzy dni.
jest naprawde smutno i w dodatku nie mam się komu wyżalić.
dziękuję wszystkim za gratulacje.;-)