reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no to spróbujcie laski multicytat :tak: tam gdzie robicie cytat jest obok taki + plusik i naciskacie na każdym poście który chcecie cytować później robicie jako odpowiedź i smae sprawdźcie :-) do każdego cytata mozecie wpisać odpowiedź, fajna sprawa bez kopiowania :tak:

Qrcze, a ja się tyle męczyłam z tymi przeklejeniami :-D Człowiek się całe życie uczy :-D

rzeczywiscie :-D fajna sprawa :tak: dzięki Bershka za podpowiedź :-)

reklama
A ja w ogóle ostatnio mam wilczy apetyt :sorry2: Cały czas mogłabym jeść. W sobotę dłużej posiedzieliśmy z M, więc myślałam że w niedzielę odespimy sobie, ale że ja nauczona jeść codziennie śniadanie przed 8, więc o 9.00 w niedzielę ze snu wyrwał mnie ogromny głód, mimo że zerwałam się szybko to i tak nie zdążyłam zrobić śniadania bo najpierw musiałam wypróżnić i tak pusty żołądek :baffled: Tak samo drugie śniadanie - jak codziennie nie zjem koło 11-12 w południe to nie funkcjonuję :sorry2:

w szpitalu widziałam starsze mamy i miały zdrowe dzieci, więc główka do góry :-) wiem, ze jest wtedy masa badań do zrobienia ale co się nie robi dla maluszka a jak nie teraz to wierz ze już później nie zajdziesz w ciążę :dry: wiec do dzieła :-)

zastanawiam się właśnie czy ja powinnam zrobić jakieś badania jeszcze przed ciążą?
w środę mam wizytę to pewnie się wszystkiego dowiem

reklama
Moj M zawiozl juz synka do przedszkola i nie bylo zadnego problemu z pojsciem-normalnie jestem zdumiona:szok:

Royanna to super że synek polubił przedszkole :-) mój też chciał iść dzisiaj do przedszkola, ale zostawiłam go jeszcze w domu bo ma jeszcze katar :-(

kurcze od rana mam zjechany dzień
ludzie potrafia być tacy złośliwi,a ja barzo przejmuję
sie każdą uwagą i przemyślam trzy dni.
jest naprawde smutno i w dodatku nie mam się komu wyżalić.:no:

Tusia zawsze nam możesz się wyżalić :tak::tak::tak: nie przejmuj się uwagami sąsiadów i odpowiadaj że nie ma jak na swoim :tak:

Buziaczki dla pozostalych babeczek:-)

Gosia buziaczki! :-)

Ja dziś biorę się za pranie drugiego fotela c.d. mamy słoneczko wiec chyba bedzie przyjemnie dziś:)
MIŁEGO DNIA życzę wam!:happy:

Kinga również miłego dnia! :-)

Do góry