xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Witacjie dziewczynki
Ja dzis jestem w strasznym stanie psychicznym....Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
Juz myslam ze urodze...dzisiaj w nocy.....Bylam juz u lekarki o 8 rano..no i mam juz 2 cm rozwarcia...I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....
A juz na bank nie dotrwam do terminu.....JESTEM poprstu ZALAMANA!!!! Co jest chyba dobre to to ze maly warzy juz az 1300g..wiec raczej w maire ta waga....
ide sie polzyc buzka
Dudziakowa 3mam za Was kciuki, mam nadzieje ze jednak wytrwacie do konca. Moja ciocia wprawdzie 20 lat temu ale prawie cala ciaze przechodzila z 2cm rozwarciem i kuzyn urodzil sie idealnie w terminie.
Wierze ze i Wam sie uda! Buziaczki kochana, tyle juz przeszlas... ale synus juz duzy napewno sobie poradzi
;-)
Mialam najgorsza nocke w zyciu...od 24 do 3 mialam skurcze co 20 i co 15 minut.....
I jak tak dalej pujdzie to nawet i we wrzesniu moge urodzic....
) i właśnie założyli mi ten pessar brałam też leki na skurcze ale to pewnie już dostałaś pessar lekarz wyjął mi w 37 tyg odstawił też leki a urodziłam dopiero w 39 tyg i to jak na złość nie chciało mi się w czasie porodu otwierać ujście bo jak było 2 cm tak nic nie chciało ruszyć dopiero oksytocyna pomogła i wanna z ciepłą wodą
ja też gdyby był chłopak dałabym na imie Paweł pomimo tego że siostra mojego męża urodziła 4 miesiące temu i tak wlaśnie dała i chyba nikt nie miałby o to pretensji