kaśka k
Fanka BB :)
Olica to się bidulko nastresowałaś
ale akcja niezła
ale akcja niezła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja i w drugiej ciazy nie wiem
Bo w pierwszej dopiero na porodowce mi przebijali pecherz, wiec nawet nie wiem ile ich jest ani jak wygladaja![]()
!!!!u mnie bylo to jakies mniej więcej pól sali :-) kałuża na jakieś 12 m2Ja i w drugiej ciazy nie wiem
Bo w pierwszej dopiero na porodowce mi przebijali pecherz, wiec nawet nie wiem ile ich jest ani jak wygladaja
Codziennie mam duze widzieliny z pochwy, wodniste i mleczne, a szczegolnie rano jak wstaje to czesto zaczyna mi ona spywac po udach zanim dojede do wc i ja za kazdym razem zastanawiam sie czy to nie wody plodowe...

Odnosnie wydzielin to mnie lekarz tylko pyta czy nie byly przypadkiem żółte i czy nie miały nieprzyjemnego zapachu i czy mnie nie swedzi, narazie nic z tych rzeczy i mowi ze jest ok. A wydzieliny tez mam i to tez najczesciej rano i jak duzo sie ruszam, wtedy mi nawet mocz potrafi polciec, ale odkad zaczelam troche cwiczyc na Sz.R. mięśnie macicy to juz mi sie tak nie przytrafiaCodziennie mam duze widzieliny z pochwy, wodniste i mleczne, a szczegolnie rano jak wstaje to czesto zaczyna mi ona spywac po udach zanim dojede do wc i ja za kazdym razem zastanawiam sie czy to nie wody plodowe...
A ja musze powiedziec, ze ostatnie kilka dni jakos lepiej sie czuje...nie boli mnie juz tak bardzo ta kosc lonowa i moge normalnie chodzic i wstawac...az humor mam odrazu lepszy i nie zrzedze tak ciagle....mam nadzieje, ze tak mi zostanie.....;-)

i drugi dzień na wieczór mam bóle pleców w dole kręgosłupa 
i wołam męża ale on popatrzył i z poważną miną stwierdził ze to nie wody tylko mocz 
ja też proszę za dwa tygodnie mam obronę pracy a nic nie chce mi wejść do głowynatalunia madziek trzymamy kciuki za Was![]()

chyba dobrze, ze na samej rewolucji sie skończyło.