reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ehhh Kinguś zazdroszczę Wam, że macie już swojego brzdąca... :tak: właśnie dostrzegłam, że zakochaliście się w sobie w 2004 roku. I uświadomiłam sobie, że my już jesteśmy ze sobą jako para 6 lat, dokładnie od 10 września 2003r., dwa lata jako małżeństwo i jeszcze nie mamy swojej pociechy :-( tak mi się jakoś smutno zrobiło, tyle par poznało się kilka lat po nas i już mają dzieciaczki a my nie mamy :-( niby nie jestem stara, w tym roku 26 lat, ale jakoś tak odczuwam już upływający czas - jesli chodzi o dziecko - czuję ,że to najwyższa pora na dzidziusia...
emilchen nie smuć się bo i na was w końcu przyjdzie pora doczekacie się swojego dziecka na pewno.Jesteś jeszcze młoda i na pewno w tym roku uda ci się zajść w ciąże razem ze mną! taki jest cel i trzeba się tego trzymać.
Broń Boże się dołować oj ojjj nie wolno! Bedzie
3mam mocno kciuki!

reklama
wisienka-film sie skonczyl a byl to jeden z denzelem bo go bardzo lubie.potem na koniec sie rozplakalam bo czuje powtorke z rozrywki,czuje jak mi @ idzie i znow mi z tego powodu cholernie przykro!a wydawalo mi sie ze jestem na to przygotowana...ide spac.zreszta pisze z telefonu i niewygodnie.@daje gora dwa dni...

aslowik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu:)

eijf nie smutaj się:) Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz:) Może @ tym razem do Ciebie nie przyjdzie i będziesz miała miłą niespodziankę:)

pati oczywiście, ze o Tobie pamiętam:) Widziałam, ze wrzuciłas na nk nowe zjecia synków:) Śliczni są a w szczególności ten młodszy:) ahhh...troszkę Ci zazdroszczę tych dwóch skarbów...
Ja od dzisprzez jakieś 3-4dni będzęsię opiekować córeczką dziewczyny mojego brata. Mała poszła w tym roku do przedszkola i niestety od razu sie przeziębiła...Moja mama chodzi do pracy na 15 wiec zajmuje sie nia od rana a ja jak skończę pracę o 14 to zastąpię mamę. Olka jast prześlicznym i kochanym dzieckiem:)

Miłego dnia dziewczynki:):):)

wisienka-dzieki za slowa pocieszenia ale i tak mam dola.wczoraj sie rozplakalam a @ nawet jeszcze nie ma.bedzie jak z zegarkiem w reku w przeciagu 2-3 dni.Powinna byc w piatek ale czuje ze szybciej.To nie jest uzalanie to sa fakty.Czuje calym swoim cialem ze idzie bo je znam.Nie czuje niczego innego,niczego dziwnego.nic!Po prostu to co zawsze przy @.Nawet to w jaki sposob sie zachowuje i wczoraj juz ryczalam bo co ze mna do cholery nie tak?!Wiem ze wszystkie przez to przechodzimy ale w tej chwili to dotyczy mnie i dni przed @ sa zawsze smutne!Poza tym caly cykl mam mizerna temperature.jeszcze sie wczoraj ucieszylam ze troceh wzrosla 36,8 a dzis juz 36,6...To dla mnie nic.
lece do pracy dziewczyny,do uslyszenia wieczorem.Nadchodza ciezkie dni:(

reklama
;-):-) my z M dziś obchodzimy 8 rocznice slubu a jesteśmy ze soba przeszło 11 lat a na nasz cud ciagle czekamy i kiedys sie doczekamy:tak::tak::tak::-D

pozdrawiam was dziewczyny.

Gratuluje:tak: My choc mamy smyka malzenstwem nie jestesmy pewnie kiedys sie wezmiemy ale jeszcze nie wiem kiedy:-D:-D:-D

Ja od dzisprzez jakieś 3-4dni będzęsię opiekować córeczką dziewczyny mojego brata. Mała poszła w tym roku do przedszkola i niestety od razu sie przeziębiła...Moja mama chodzi do pracy na 15 wiec zajmuje sie nia od rana a ja jak skończę pracę o 14 to zastąpię mamę. Olka jast prześlicznym i kochanym dzieckiem:)

Miłego dnia dziewczynki:):):)

Super zajecie:tak: ja tez lubie sie opiekowac moja siostrzenica wtedy mozemy sobie troche pogotowac i wogle;-) bo z malym to tylko samochody i inne meskie sprawy;-):-)

Do góry