reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry:-)
Dotarłam do pracy i kawkę popijam kawa.gif

Kinga jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-):-):-) ślicznie wyglądaliście w dniu ślubu :tak: a Ty wprost jak księżniczka :-) i widzę że włoski zmieniłaś ;-)
prezent111.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry:-)
Dotarłam do pracy i kawkę popijam Zobacz załącznik 165044

Kinga jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-):-):-) ślicznie wyglądaliście w dniu ślubu :tak: a Ty wprost jak księżniczka :-) i widzę że włoski zmieniłaś ;-)
Zobacz załącznik 165045
Paula bardzo Ci dziękuję:-) miło mi:* no kiedyś byłam blondynka ;-)

moj synek już też wstał...
czas teraz na kawke:happy:
tak wiec popiję z Tobą Paula ;-)

Dziewczyny nie miałam netu przez pół dnia, ale M wrócił z pracki i naprawił :happy: więc dopiero udało mi się przeczytać Wasze posty, na wszystkie dzisiaj nie odpowiem, a jutro, ale na jednego muszę :-D

Pyszczku oj jak dobrze że M naprawił Ci neta :tak::-)

Paula co u ciebie? jak dzień minął?

Kinga nie widziałam już wczoraj że do mnie napisałaś bo uciekłam na mój serial ;-) a dzień jak co dzień :tak: wróciłam z pracy, zjedliśmy obiadek i musiałam się wziąść za sprzątanie bo jak wróciłam to zastałam MEGA bałagan zrobiony przez mojego synka! :szok: musiałam mu pomóc sprzątać bo sam to sprzątałby to chyba przez tydzień ;-)

nic się nie dowiem!! :wściekła/y: właśnie odwołali mi wizytę, bo pani doktor zadzwoniła że jej nie bedzie - kolejny termi 7-10!! :wściekła/y: to ja zdążę 2 razy zaciążyć do tego czasu :-)

aishabg ojej a nie możesz iść do innego lekarza? :confused: przemyślcie wszystko za i przeciw i na spokojnie zaplanujcie dzidzie :tak:

My już po zakupach. Zdecydowaliśmy że kupimy rodzicom zestaw sztućców ful wypas:) Dziś już byliśmy im dać w prezencie i bardzo się ucieszyli:happy: W sobotę rodzinny obiad w restauracji z okazji ich 30rocznicy:tak: a wieczorem jeszcze na impreze idziemy... oj bedzie niesamowita sobota!:-D być może już ostatni nasz wyskok imprezowy na co najmniej 9miesiecy:-p;-)

Kinga to zapowiada sie super sobota! :-) już teraz życzę miłej zabawy :tak: a pomysł na prezent świetny! :tak::-)

Zapraszam jutro na ciacho:tak::-)

M ma 24 urodzinki:tak::-)

Agniesiak wszystkiego najlepszego dla męża!!! :tak: to ja poproszę kawałeczek ciasta ;-)

mój termin to 22maj;-)

To już mamy 2 majowe mamy :-) czekamy na kolejne :tak:

Ostatnia edycja:
Paula bardzo Ci dziękuję:-) miło mi:* no kiedyś byłam blondynka ;-)
moj synek już też wstał...
czas teraz na kawke:happy:
tak wiec popiję z Tobą Paula ;-)

z przyjemnością :-)
Zobacz załącznik kawa.bmp

mi ostatnio fryzjerka powiedziała że niedobrze by mi było w ciemnych włoskach i szybko wróciłabym do blond :-p ale Ty wyglądasz i w jednych i w drugich super! :tak:

Margaritta pozdrawiam Cię serdecznie :-) dawno Cie nie było ;-) ale te Twoje córcie są prześliczne :tak::-):-)

Bershka jak tam Kubuś? wiecie już coś na temat operacji? Buziaczki dla Was...givelove_anim.gif

Gosia już niedługo wózio będziesz miała a potem to już tylko na synka czekać :tak: to wkońcu w Stanach go zamawialiście? :confused:

Patrysiu tak mi się przypomniało...pieski udało się sprzedać? :happy:

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki bardzo serdecznie i życzę miłego dnia! :-)

Witajcie Kochane!

Witam wszystkie dziewczyny porannie:))
Ja dziś wstałam z dobrym humorem bo obchodzimy z mężem świeto:-)
Miłego dnia kochane
słonecznego i pozytywnego dnia!:tak::-)

15września 2007 :)
Nasza 2 rocznica ślubu
:happy:
Nooo to wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy:tak::-D
Piekna z Was para:tak:

Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalam:baffled: i to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie:baffled::baffled::baffled:. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55:-D-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze:baffled:, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku:dry:

Widze, ze decyzji o operacji Kubusia jeszcze nie ma...

Patrysiu a co tam u Ciebie?

ooo moj rocznik widzę :-)
To wszystkiego najlepszego na urodzinki!!!:tak:
Dziękuję w jego imieniu:tak:

Miłego dnia kochane

Nasza 2 rocznica ślubu
Ale pięknie wyglądaliście:-) Wszystkiego dobrego w dniu rocznicy!!:tak:
Agniesiak wszystkiego najlepszego dla męża!!! :tak: to ja poproszę kawałeczek ciasta ;-)
Dziękuję w jego imieniu, hihi
A ciacho wyszlo wspaniałe:tak: Już na sniadanko kawałek skubnęlam:-D

Prosze się częstowac:tak:;-):-)

BETI CONGRATULATIONS !!!!!!!!! :-):-):-) No wreszcie :-)Bardzo się cieszę z Tobą a z tą akcją z Anufifi świetnie to wymyśliłyście :-D

nie liczyłabym na to ...to raczej rozdział zamkniety ...dla zasady zatestuje jeszcze w tym cyklu ( bo mam w cholere testów) ale to będzie formalnosc....i kończe starania ....decyzja zapadła już ....

A ja mam nadzieje, ze jednak... :tak:

dzięki dziewczyny! narazie walczę z wątpliwościami,a M wcale ich nie rozwiewa tylko dokłada :baffled: i do tego jeszcze ta przesunięta wizyta...
dni "na dziewczynkę" mam teraz więc chyba w tym cyklu nic z tego :hmm:

może warto odpocząc od watpliwości ten m-c i zacząć z optymizmem w przyszłym :confused::tak:

Kinga Wszystkiego Dobrego w 2 rocznicę ślubu :happy2:

co do zabiegu Kubusia będzie decyzja w srodę czy w czwartek będzie. Czekają na wyniki posiewu z krwi. Chcą być pewni, że infekcji już nie ma

moje dziecię jeszcze śpi :-) wczoraj byłam z nim u lekarza i dostał drugi antybiotyk :baffled: kaszle i kaszle

miłego dnia

hej dziewczyny!

Gosia już niedługo wózio będziesz miała a potem to już tylko na synka czekać :tak: to wkońcu w Stanach go zamawialiście? :confused:
nie wozek mam z polski:-)
Witajcie Kochane!

Nooo to wszystkiego najlepszego z okazji pieknej rocznicy:tak::-D
Piekna z Was para:tak:

Ja sie dzis na 13ta wybieram do mojej gin. Nic powaznego sie nie dzieje, ale chyba drozdzaka podlapalam:baffled: i to jakby w zgieciu nogi a nie w srodku. Podejrzewam, ze te wszystkie wydzieliny sie do tego przyczynily, ciepelko i wkladki ktore zaczely uwierac. Wlasciwie najpierw myslalam, ze to otarcie, ale wieczorami tak piecze, ze chyba nie:baffled::baffled::baffled:. Niech to zobaczy, bo nie wiem jakie masci moge stosowac.
A wczoraj troche poprasowalam, pochodzilam wiecej i brzuch mi sie stawial. Kurcze, a w sobote mamy duza impreze rodzinna na ktorej zamierzalam sie wytanczyc-nasza 5 rocznice i dziadkow 55:-D-i chyba nici z wywijania...
W nocy zle sypiam choc jestem padnieta-chyba po lekach. Isoptin powoduje sennosc, a ten drugi rozbudzenie i organizm wariuje, i ciagle to siku...w sumie co 2 godzinki sie budze:baffled:, chyba organizm przygotowuje mnie do nieprzespanych nocek przy dziecku:dry:

Widze, ze decyzji o operacji Kubusia jeszcze nie ma...
oj Royanko uwazaj na siebie!!
Miłego dnia kochane

Nasza 2 rocznica ślubu
wszystkiego najlepszego z okazji 2rocznicy slubu:-)I naprawde slicznie wygladalas:-)
BETI CONGRATULATIONS !!!!!!!!! :-):-):-) No wreszcie :-)Bardzo się cieszę z Tobą a z tą akcją z Anufifi świetnie to wymyśliłyście :-D

A ja mam nadzieje, ze jednak... :tak:

może warto odpocząc od watpliwości ten m-c i zacząć z optymizmem w przyszłym :confused::tak:

Kinga Wszystkiego Dobrego w 2 rocznicę ślubu :happy2:

co do zabiegu Kubusia będzie decyzja w srodę czy w czwartek będzie. Czekają na wyniki posiewu z krwi. Chcą być pewni, że infekcji już nie ma

moje dziecię jeszcze śpi :-) wczoraj byłam z nim u lekarza i dostał drugi antybiotyk :baffled: kaszle i kaszle

miłego dnia

no to czekamy dalej z Toba na decyzje:-)

reklama
muszę Wam napisać jak wczoraj z M było :-D

Sprzeczki mamy bardzo rzadko, tzw ciche dni u nas nie występują, ale po ostatnich jego dziwnych zachowaniach typu wyprasuj mi koszulę, zrób to tamto to już wysiadłam. Nie odzywałam się cały dzień na znak protestu :-D M przyjechał z pracy i cisza. Poszłam usypiać Małego to zapytał się czy zasnę czy wrócę do niego wiec ja twarda i nie wstałam :-D Przyszedł po mnie. Powiedział, ze chciał mnie tylko przytulić jak za starych młodzieńczych czasów :-D:-D:-D Traktował mnie wczoraj jak kiedyś jak nie było dzieci :-( czułam się sama jak mała dziewczynka...ech...te wspomnienia :-D:-D:-D no ale było miło.... Czasami warto pokazać pazurki :-D:-D:-D

Macie jakiś pomysł na dzisiejszy obiad ? :confused:

Jak sobie pomyślę jak Kubuś wczoraj spał mi ładnie na rączkach ..... wczoraj na OIOM-ie były takie super babki !! Z powołania do zawodu bo czasami jak widze niektóre zołzy to krew mnie zalewa :wściekła/y:

Do góry